Categorii: Monden Vedete Romania

Tragedia care i-a marcat viața lui Florin Piersic. ”La 15 ani s-a înecat în Prut, sărind să își salveze o colegă”

Celebrul actor Florin Piersic a făcut dezvăluiri despre drama care a avut loc cu mulți ani în urmă în familia sa, când sora sa s-a înecat.

Florin Piersic, în vârstă de 85 de ani, este unul dintre numele grele din lumea teatrului și a cinematografiei din țara noastră.  În ceea ce privește viața personală, Florin Piersic are trei mariaje la activ. A fost căsătorit cu actrița Tatiana Iekel, cu care are un băiat, Florin Piersic Junior. Ulterior, actorul a fost însurat cu Anna Szeleș, cu care are un fiu, Daniel. În anul 1993, Florinh Piersic s-a căsătorit cu Anna Torok.

La emisiunea „Legende” cu Dan Negru, renumitul actor a povestit despre tragedia care i-a lovit familia cu ani în urmă.

Tragedia care i-a marcat viața lui Florin Piersic. ”Au găsit-o niște pescari plutind”

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Florin Piersic a dezvîăluit că sora sa, Lucica, s-a înecat în Prut, încercând să își salveze o colegă.

Noi am trăit cea mai mare tragedie a familiei noastre. Când joc în piesă mă gândesc la părinții mei și la Lucica, sora mea, care la 15 ani s-a înecat în Prut, sărind să își salveze o colegă. A luat-o un vârtej. La 11 km, în Basarabia, au găsit-o niște pescari plutind. Apoi pe ai mei nu i-am mai văzut o lună de zile. Au plecat la București să facă spiritism. O lună am stat la familia Spânu. Stăteam la geam și așteptam. Într-una dintre zile, au coborât mama și tata dintr-o birjă. Mama mea mi-a spus: Florinel, Lucica nu mai vine!””, a spus Florin Piersic, citat de click.ro.

“Când am fost pentru prima dată la Paris, mi-au apărut în față niște pictori. Uitându-mă la un portret, am văzut-o pe Lucica. Scria: 5 franci, pentru un tablou făcut în peniță. Pictorul m-a privit zâmbind. I-am spus: peste câteva minute mă întorc și îl cumpăr. M-am întors în 5-10 minute, dar tabloul nu mai era. Mi-a spus că a trecut cineva și l-a cumpărat. I-am povestit mamei și mi-a spus: a fost Lucica cu tine, pentru că era prima dată când plecai de acasă”, a mai declarat celebrul actor.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”