Categorii: Monden Vedete Romania

Toni Grecu, primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus. ‘Nu e o formă ușoară!’

Toni Grecu, comediantul şi realizatorul de televiziune, se află internat în prezent la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

El a precizat că nu a fost internat nicio clipă la Terapie Intensivă, dar a recunoscut că s-a confruntat cu o formă gravă a bolii. Toni Grecu a spus că a avut pneumonie și că obosește foarte repede.

Toni Grecu nu a fost internat la ATI

‘Nu e o forma uşoară, cert. Nu am fost şi nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie. S-a declanșat o avalanșă fără motiv, dintr-o exagerare. Telefoane, îngrijorări, panică, a explicat Toni Grecu pentru Paginademedia.ro.

Soția lui Toni Grecu a vorbit despre starea de sănătate a acestuia. Femeia a mărturisit că se simte bine și că vorbește des cu el. Momentan, este internat în spital, iar soția lui este în carantină.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

‘Este internat de 5 zile la Spitalul ‘Matei Balș’. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine.’, a declarat Cristina Grecu pentru Libertatea. 

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?