Categorii: Monden Vedete Romania

Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Alexandra. ”Nu are nicio feminitate, nicio vorbă dulce”

Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei”, a criticat-o în termeni extremi de duri pe Alexandra. Giovanni a răbufnit la adresa acesteia.

Într-un vlog, tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” a făcut-o praf pe Alexandra, cu care fiul său a avut o relație la show.

Giovanni a comentat pe marginea faptului că Alexandra are un copil, dar nu a auzit-o niciodată vorbind despre el.

„Nu am văzut nicio tristețe, absolut nimic legat de ce are acasă. Eu unul am aflat de alte persoane că are un copil, dar femeia asta e pitbul”, a afirmat tatăl lui Nicos, potrivit wowbiz.ro.

Tatăl lui Nicos a spus vorbe grele la adresa Alexandrei.

”Este clar că nu a venit pentru nicio relație. Nu are nicio feminitate, nicio vorbă dulce. Ai fost în foarte multe emisiuni de genul și tu ești învățată cu ăia de 50-60 de ani. Tu să vii în emisiune când o să vin și eu. O să facă emisiune și pentru babalâci. Pe cei din casă îi faci copii, păi normal, dacă tu ești învățată cu cei de 40-50 de ani”, a comentat acesta, conform sursei citate.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Giovanni a criticat-o pe Alexandra pentru că nu vorbește corect gramatical.

”Ești exagerat de agramată. Nu vorbești corect gramatical. Nu te mai hazarda. Nu te mai băga într-un subiect pe care nu-l stăpânești. În afara faptului că corzile tale vocale sunt foarte înalte… atât”, a mai spus el.

Cine este tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei”

Nicos, Nicolas Dumitrescu pe numele real, are o relație apropiată cu tatăl său, Giovanni. Mama l-a părăsit când era mic și a fost crescut doar de tatăl său, de care este foarte apropiat.

Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” a devenit celebru pe vremea când făcea parte din trupa ELGI. Ion Dumitrescu, cunoscut drept Giovanni, a petrecut aproape trei ani într-o închisoare din Germania, la Munchen. A fost arestat după ce a falsificat carduri. Tatăl lui Nicos de la ”Puterea Dragostei” a avut o relație cu fosta starletă XXX Alina Plugaru.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?