Categorii: Știri Stiri externe Viral

Tatăl britanic a patru copii s-a sinucis în direct pe Facebook, sub privirile unor prieteni disperați

Paul David Hilton a fost descoperit mort în locuința sa din Bolton de către paramedici, după ce unul dintre prietenii săi îngroziți, care îi urmărea live-ul, a contactat serviciile de urgență pentru ajutor. Hilton ”nu mai putea fi resuscitat” și a fost declarat mort în mod tragic. Hilton, care a fost descris ca fiind un “tată iubitor”, se lupta de mai mulți ani cu o boală mintală.

Un adorat tată a patru copii, care “striga după ajutor”, și-a transmis în mod tragic în direct pe Facebook propria sinucidere, determinând un spectator tulburat să ceară ajutor, potrivit unei anchete. Paul David Hilton, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit mort pe 30 aprilie în locuința sa din Bolton, după ce și-a transmis în direct că și-a luat viața.

Un ”număr de prieteni și cunoștințe” l-au privit neputincioși cum și-a dus la îndeplinire acest lucru prin intermediul stream-ului, relatează Mirror. Unul dintre prietenii săi îngroziți a anunțat serviciile de urgență, iar paramedicii au alergat la proprietatea de pe Tennis Street, ajungând la scurt timp după ora 7 dimineața, transmite Mirror.

Hilton ‘”striga după ajutor”

Fluxul a continuat să fie difuzat în timp ce paramedicii intrau cu forța în locuința sa, dar până când au ajuns înăuntru,  Hilton ”nu mai putea fi resuscitat” și a fost declarat mort în mod tragic. Hilton, care a fost descris ca fiind un “tată iubitor”, se lupta de mai mulți ani cu o boală mintală, precum și cu dependența de droguri și alcool, iar un medic legist a decis că moartea sa a fost o sinucidere, după ce s-a înregistrat intenționat în timp ce își lua singur viața.

El a spus că a fost deosebit de “neobișnuit” și “alarmant” faptul că Hilton a ales să ‘”aranjeze și să orchestreze scena pentru a se asigura că ultimele sale momente au fost transmise în direct”. El a adăugat, de asemenea, că era evident că Hilton ‘”striga după ajutor” și că familia sa îndurerată “vrea să știe dacă s-ar fi putut face mai mult pentru a-l ajuta”.

Bărbatul s-ar fi automutilat

De-a lungul istoriei sale de boli mintale și lupte de dependență, Hilton a fost trimis la echipa de dependență bazată pe comunitate, Achieve, în vara anului 2021, dar a fost externat la scurt timp după aceea din cauza “nedorinței și incapacității sale de a se angaja cu ei”. De asemenea, el a fost internat în spital în ianuarie anul trecut pentru că s-ar fi automutilat, dar a fost externat doar o zi mai târziu și a fost trimis înapoi pentru tratament și monitorizare în comunitate.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Cu trei săptămâni înainte de moartea sa, a avut o consultație telefonică cu asistenta de sănătate mintală, Jaclyn Pickup, care lucrează la cabinetul său local de medicină generală. Aceasta a dezvăluit că acesta recunoscuse că se autoagresase cu câteva săptămâni mai devreme, dar că fusese de acord să reia medicația pe care o omisese timp de aproximativ o săptămână și că “a indicat în mod clar că nu se simțea sinucigaș”.

Ancheta de două zile a ascultat mărturiile a doi dintre prietenii cu inima frântă ai lui Hilton, care au vizionat îngrozitoarea transmisiune în direct pe 30 aprilie. Lewis Morrison a declarat că s-a trezit devreme în ziua morții amicului său pentru a descoperi că Hilton “a intrat în direct” pe Facebook, crezând că va fi un fel de glumă “amuzantă”, deoarece “Paul era amuzant”.

Ofițerul legist al poliției, Juliann Hyde, care l-a interogat pe Morrison, a declarat în fața Tribunalului Bolton Coroner că atunci când “și-a dat seama ce avea de gând să facă a început să intre în panică” și și-a trezit frenetic prietena spunându-i să sune la serviciile de urgență. Un bilet scris de mână a fost descoperit în casa lui Paul și el a postat, de asemenea, un comentariu la emisiunea sa, pe care ofițerii îl consideră ca fiind “o expresie a intenției sale”.

Ancheta poliției s-a încheiat după ce aceasta a concluzionat că nu a existat nicio implicare a unei terțe părți sau circumstanțe suspecte.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?