Categorii: Monden Vedete Romania

Soțul Roxanei Ionescu s-a reprofilat în pandemie! Cu ce a ajuns să se ocupe Tinu Vidaicu

Soțul Roxanei Ionescu, fosta ‘Mama Natură’, s-a reprofilat în perioada pandemiei de coronavirus. Tinu Vidaicu era înainte dj în club, însă acum și-a schimbat total ocupația.

Partenerul de viață al Roxanei Ionescu, fosta asistentă a lui Dan Negru de la „Ciao Darwin”, a devenit administrator public al Consiliului Județean Caraș-Severin, după ce a fost numit în această funcție de Romeo Dunca, noul președinte al instituției.

Soțul Roxanei Ionescu a trecut de la distracție, la administrație

Tinu Vidaicu este originar din Timișoara, iar pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, bărbatul a anunțat că devenit administrator public al Consiliului Județean Caraș-Severin, pe pagina lui de Facebook.

El a participat, alături de primarul Reșiței, Ioan Popa, și Romeo Dunca, noul președinte al CJ Caraș-Severin, la semnarea protocolului dintre Timiș și Caraș-Severin, respectiv Timișoara și Reșița.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘La Mulți Ani, România! Astăzi am participat alături de Ioan Popa și Romeo Dunca la semnarea protocolului între Timiș și Caraș-Severin, respectiv Timișoara și Reșița, în calitate de viitor administrator public al județului Caraș Severin’, a fost mesajul postat de Tinu Vidaicu pe contul său personal de Facebook.

În trecut, Tinu Vidaicu a fost DJ la diverse cluburi cunoscute din Timișoara. Apoi a devenit coproprietarul clubului Epic din Timișoara, alături de consilierul local Sebastian Răducanu. Mai mult de atât, soțul Roxanei Ionescu organiza și o serie de petreceri la Ponton Casa Baraj de la Văliug, în Caraș-Severin.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au cununat civil la începutul anului

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit civil la finalul lunii februarie 2020, după mai bine de 5 ani de relație.

Vedeta a trecut prin momente grele în 2019, după ce a pierdut o sarcină, însă își dorește să devină mamă cât mai curând. „Mama Natură” era însărcinată în luna a șasea atunci când a pierdut copilul. Cuplu a împărtășit cumplita veste atunci și cu fanii lor.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR