Categorii: Monden Vedete Romania

Soțul lui Betty Salam a pățit-o grav. ”O persoană îi cere o sumă de bani pentru a-și recupera pagina de Instagram”

Betty Stoian, fiica cunoscutului Florin Salam, a dezvăluit ce a pățit partenerul ei de viață, Cătălin.

Betty Stoian este căsătorită cu Cătălin Vișănescu, împreună cu care are un băiețel, Matthias. Fiica lui Florin Salam a dezvăluit că partenerul ei de viață a pățit-o grav pe rețelele de socializare. Cătălin Vișănescu a rămas fără cont de Instagram, după ce a accesat un link dintr-un mail. Acesta primit un mesaj de la o persoană necunoscută, care-l șantajează cu bani pentru a-i înapoia contul.

„Dacă primiți un mail de la Instagram, să nu accesați link-ul de mai jos! Riscați să rămâneți fără contul vostru de Instagram. Ca de exemplu, soțul meu nu a știut și i-au închis contul. Dar mai grav este că a primit un mesaj pe WhatsApp în care o persoană îi cere o sumă de bani pentru a-și recupera pagina de Instagram”, a explicat Betty Salam, potrivit spynews.ro.

Betty Salam: ”Nu știu dacă Poliția va face mare lucru”

„Sunt fel și fel de oameni ciudați în această lume, iar noi trebuie să avem grijă! Problema nu este neapărat că și-a pierdut contul de Instagram, ci faptul că o persoană necunoscută îl „obligă” să plătească. Nu știu dacă Poliția va face mare lucru, dar trebuie să facem ceva în legătură cu asta”, a mai spus fiica lui Florin Salam.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Lui Cătălin Vășănescu i s-a cerut suma de 200 de euro pentru a-și recupera contul de Instagram.

„Apoi a primit un mesaj și a spus acolo… Nu știu cine e. Nu sunt din România, sunt ori turci, ori ruși. I-a trimis banii, cei 200 de euro, și-a recuperat contul, s-a bucurat o oră și ceva de el, apoi i l-au luat înapoi”, a explicat Betty Salam la Antena Stars, confom sursei menționate anterior.

„Problema nu e neapărat că și-a pierdut Instagramul, ci că sunt mulți oameni în situația asta. Cătălin a trimis 100 de euro să se asigure că e pe bune. Apoi respectivul i-a trimis un mesaj ca să-i trimită parola. Al meu i-a mai trimis 100 de euro și după care i l-au luat din nou. Nu am trimis banii de pe contul lui bancar personal. Faza e că l-au anulat nou. Nu a trimis de pe contul lui bancar personal. I-a trimis contul lui Cătălin și are un nume ciudat. Ei așa fac. Îți iau contul și-l vând mai departe pentru alte chestii”, a încheiat ea.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR