Categorii: Monden Vedete Romania

Soția lui Benone Sinulescu, primele reacții după ce artistul a ajuns la spital. Acuzații la adresa fostului impresar al solistului

Soția lui Benone Sinulescu, Elena, a răbufnit și a oferit detalii despre starea de sănătate a solistului. În prezent, Benone Sinulescu se află internat în stare gravă la un spital din Arad. 

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a acuzat-o pe partenera de viață a artistului că l-a dus prima dată la o clinică de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, Vladimirești, deși avea nevoie urgentă de îngrijiri specializate.

Soția lui Benone Sinulescu, despre starea de sănătate a artistului

„Benone nu mai este lucid, situația lui este critică, soția lui ia toate deciziile, nu vrea să-l aducă la București, la Urgență. Îl lasă să moară acolo, la Arad, unde nu beneficiază de medici buni. El nu are copii, dacă moare toată averea o va moșteni un nepot”, au declarat surse apropiate familiei pentru Playtech.ro.

Sătulă de aceste afirmații din spațiul public, Elena Sinulescu a ținut să clarifice lucrurile și a postat un mesaj pe pagina oficială a artistului.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

‘Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,
Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu. Totuși, situația impune câteva precizări:
În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.
În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”. Se dovedește că Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta. Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu’, a fost mesajul postat de soția artistului.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”