Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Sonia Trifan, distrusă de durere după înmormântarea Corneliei Catanga. ”Înmormântată pe furiș, cât mai repede, băgată într-un sac vidat”

Creatoarea de modă Sonia Trifan a făcut declarații după înmormântarea Corneliei Catanga.

Sonia Trifan a avut o relație strânsă cu cea care a fost cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga. Creatoarea de modă a fost prezentă ieri la înmormântarea artistei. Sonia Trifan este distrusă de durere. ”Ieri am fost praf. Sincer. După ce am plecat de acolo mi-a fost foarte rău de la supărare. M-a durut foarte tare ceafa. Nu a fost nimeni, doar Panseluța Feraru. Atat. Erau câțiva oameni, maxim 15 – 20. Familia și atât. Nu am făcut vaccinul, dar și așa, asta nu m-a oprit să pot să-i aduc un ultim omagiu doamnei și prietenei mele, Cornelia. Nu aveam cum să lipsesc de lângă ea, cum nici ea nu a lipsit de lângă mine în momentele importante. Să vină să-mi dea amendă! Chiar nu mă interesează”, a declarat Sonia Trifan pentru click.ro.

Creatoarea de modă este dezamăgită de faptul că regretata artistă Cornelia Catanga nu a putut fi condusă pe ultimul drum de fanii săi. ”Mi-a plâns sufletul să văd că nu a avut pe nimeni lângă ea, mă refer la cei care au îndrăgit-o atât de mult, fanii ei. Ei erau singura avere a Cornelei. Pentru că ea nu a fost un simplu om, a fost regina muzicii lăutărești și orice român o cunoaște pe Cornelia Catanga. Cimitirul trebuia să fie plin de oameni….nu, așa, pur și simplu, înmormântată pe furiș, cât mai repede, băgată într-un sac vidat, fără datinele și obiceiurile noastre creștinești. A fost o durere fără margini și am sufletul sfâșiat pentru ea”, a completat Sonia Trifan.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?