Categorii: Monden Vedete Romania

Soluția găsită de Horia Brenciu pentru ca partenera de viață să se poată odihni. ”Nu trebuie să investești nimic”

Horia Brenciu a găsit o soluție inedită pentru a-și ține copiii ocupați astfel încât partenera lui de viață să aibă timp să se odihnească.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente.

În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Aflat în autoizolare la domiciliu în contextul pandemiei de coronavirus, Horia Brenciu a găsit o metodă inedită pentru a ține copiii ocupați, astfel încât partenera de viață să aibă parte de câteva momente de relaxare.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Vrei s-o surprinzi plăcut pe iubita ta soție în carantină? ? Nimic mai simplu! Ia o cutie pentru depozitare, golește-o, umple-o cu apă caldă și cu rățuște de plastic și invită-ți copiii în “piscină”! Scopul? O oră de relaxare în care jumătatea ta va putea citi, odihni sau uita la serialul ei preferat! ? PS – Să nu fii surprins! Cutia pentru depozitare e deja în casa ta! O găsești în pod sau în debara! Nu trebuie să investești nimic!”, a scris Horia Brenciu în mediul online.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR