Categorii: Monden Vedete Romania

Smiley, declarații înduioșătoare despre fetița sa. ”Poate sunt eu prea nebun după ea”

Smiley a făcut declarații înduioșătoare despre fiica sa și a Ginei Pistol.

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana.

Într-un interviu pentru click.ro, Smiley a făcut declarații despre fetița sa și a prezentatoarei de televiziune Gina Pistol.

Revoltător! Cum justifică Luis Fabian crima de la Padina: 'Trebuie să înghit eu?!'
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Smiley, declarații înduioșătoare despre fetița sa. ”Nu pierd nici o băiţă a Josephinei”

Smiley a mărturisit că se gândește să facă o piesă cu fetița sa și a Ginei Pistol. ”Dar mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală. Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea…”, a spus artistul. Acesta nu exclude nici să cânte alături de partenera sa de viață: ”Da, aşa e, Gina a făcut şi ea canto o vreme, putem să facem asta. De scos oricum o să scot multă muzică”.

”În fiecare dimineaţă când deshide ochii şi ne vedem, ne zâmbim şi îi văd bucuria ei din ochi. Mi-am făcut un scop în viaţă de a mă trezi cu aceeaşi bucurie în ochi în fiecare zi. Bucurie pe care o are ea în ochi…”, a adăugat el. ”Nu pierd nici o băiţă a Josephinei. Pentru că o ajut pe Gina şi îmi place. Fac tot, o înfăşez, o îmbăiez. Băiţa o facem mereu împreună”, a mai spus Smiley.

Smiley a dezvăluit că botezul fiicei sale va avea loc anul acesta. ”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”.

FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a făcut doi copii
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?