Categorii: Emisiuni TV Kanal D Monden Vedete Romania

Simina de la ‘Puterea dragostei’, adevărul despre plecarea lui Alex Zănoagă la ‘Survivor’

Simina Loica, fosta iubită a lui Jador de la ‘Puterea dragostei’, a vorbit despre plecarea partenerului său, Alex Zănoagă, la ‘Survivor România’. 

Bruneta a ținut să transmită un mesaj uluitor pe rețelele de socializare. În urmă cu ceva timp, Alex Zănoagă spunea că și-ar dori să participe la competiția ‘Survivor’ de la Kanal D.

Alex Zănoagă merge la ‘Survivor’?

“Da, aș vrea să merg la Survivor! Cu cea mai mare plăcere! Să încerc o experiență nouă și bineînțeles dacă m-ar lăsa și Dominic.”, a mărturisit Alexandru Zănoagă.

Deranjată de întrebările insistente ale fanilor în legătură cu plecarea lui Alex în Republica Dominicană, Simina Loica a decis să dea cărțile pe față. Se pare că tânărul nu va pleca la ‘Survivor’ așa cum își doreau unii fani.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Am primit întrebarea asta de 100 de ori, așa că o să vă răspund doar la asta pentru că o să fie mai simplu să vă spun la mai multe: Nu pentru că nu a fost chemat.”, a declarat Simina pe pagina sa de Instagram.

Simina Loica și Jador au avut o relație de scurtă durată

Simina Loica și Jador s-au cunoscut în sezonul 2 ‘Puterea dragostei’ și au fost împreună pentru o scurtă perioadă de timp. După ce s-au despărțit, solistul a suferit enorm după Simina și chiar a plâns de nenumărate ori în emisiunea ‘Puterea dragostei’.

‘Eu cu Simina nu mai suntem împreună, dar am rămas în relaţii bune, de amiciţie. E o persoană la care am ţinut şi nu mi se pare normal să vorbesc urât de ea sau să asist pasiv când cineva o discreditează. Poate în anumite certuri am ridicat tonul şi am spus cuvinte mai aspre, dar cred că am dovedit că am avut cele mai bune intenţii cu fata asta. Mi-a fost, sincer, dragă!’, spunea Jador despre Simina, imediat după ce s-au despărțit.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat