Categorii: Monden Vedete Romania

Scene ireale între Mirela Vaida și jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, în direct!  Ce s-a întâmplat în timpul emisiunii „Acces Direct”

Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan, în direct, la tv. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a fost deranjată de faptul că acesta i-a luat apărarea unui bărbat care a fost violent cu soția și fiica lui. Asta în condițiile în care bărbatului, pe nume Victor, a venit în platoul emisiunii și a acuzat-o pe soția lui că l-a înșelat cu preotul din sat.

Contre între Mirela Vaida și Sorin Ovidiu Bălan, la „Acces Direct”. Vedeta i-a reproșat invitatului ei, Sorin Ovidiu Bălan, că ia partea unui bărbat care și-a bătut ani de zile soția și copiii. Prezentatoarea tv nu s-a abținut și a reacționat dur.

Bărbatul, pe nume Victor, a fost prezent în platoul emisiunii „Acces Direct”, unde a relatat partea lui de adevăr. Iulia, fiica cea mare a bărbatului, a intervenit telefonic și a povestit prin ce drame a trecut ea și frații ei, din vina tatălui lor.

Mirela Vaida și jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan s-au ‘certat’ în direct

Sorin Ovidiu Bălan a fost cel care a ținut să-i ia apărarea bărbatului, mărturisind că fiica lui a inventat toată povestea.

„Domnișoara Iulia, Felicitări! Citiți foarte cursiv. Nu pot să pun nicio bază pe ce ziceți. E scrisă de altcineva. Mi-am dat seama că e compunere”, a spus Sorin Ovidiu Bălan, în direct, la tv.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mirela Vaida: Nici la preot nu mai putem vorbi, că sigur ne-o trage preotul sau ceva”

Pe de altă parte, Mirela Vaida a ținut să o apere pe tânără, dar și pe mama acesteia, care a trecut prin numeroase bătăi și abuzuri.

„Nu sunt de acord cu tine. Încerci să mergi pe o acuzație ca la inchiziție și să spui >. Hai să-ți spun ceva. O viață întreagă de traume, dacă e adevărat ce spune această fată, nu o face pe femeie nici măcar să aibă dreptul să vorbească cu un preot, căci cu orice alt bărbat ar fi vorbit era mai nasol. Nici la preot nu mai putem vorbi,, că sigur ne-o trage preotul sau ceva.

E bine ca femeia să stea 50 de ani într-o căsnicie și să suporte toate bătăile și copiii să fie traumatizați, dar n-are voie să vorbească cu preotul, că vine Sorin Bălan și spune că femeia a făcut ea ceva și și-o merită. Uite că nu sunt de acord!”, a transmis și Mirela Vaida.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?