Categorii: Monden Vedete Romania

Sânziana Buruiană își alăptează fetița și la patru ani. ”Vreau să intru în Cartea Recordurilor”

Sânziana Buruiană a afirmat că își alăptează și acum fetița, Izabela, care are patru ani.

Sânziana Buruiană a afirmat, la emisiunea la Mărută, de la Pro TV, că vrea să intre în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil.


”Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare a unui copil. Ea are 4 ani și încă o alăptez. Nu renunță. La un moment dat cred că o să se rușineze ea și o să renunțe. Alăptez de câte ori dorește. Dimineața și seara cu siguranță da. Nu îmi e greu, pentru că ea mănâncă, bea și lăptic. Asta e mai mult un alint așa, cred eu. Medicul pediatru mi-a zis că e bine pentru imunitatea ei. Nu o alăptez în oraș. Nu am fost de acord cu alăptatul în public”, a declarat Sânziana Buruiană la emisiunea respectivă, potrivit viva.ro.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf. Cei doi au o fetiță, Izabela. Micuța a venit pe lume în anul 2016.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR