Categorii: Monden Vedete Romania

Rona Hartner, mărturii cutremurătoare despre cancerul de colon: ‘Soțul meu m-a văzut de trei ori la un pas de moarte’

Rona Hartner s-a căsătorit cu iubitul francez, pe 5 octombrie, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon.

Rona Hartner, mărturii cutremurătoare despre cancerul de colon: ‘Soțul meu m-a văzut de trei ori la un pas de moarte’

Vedeta a recunoscut că bărbatul i-a fost alături în momentele dificile și a susținut-o îndeaproape. Rona Hartner a povestit prin ce a trecut încă de la începutul anului. Două operații complicate și ședințe de chimioterapie.

‘Mi-am dat seama că am ceva mai grav. Am fost la un episcop m-a binecuvântat şi mi-a zis: «Du-te la urgenţe». Am aflat că am cancer la colon. După ce am terminat operaţia, mi-am impus să uit că sunt operată. Chimioterapia a avut mai multe etape, şi a fost mult mai greu după”. 

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secundare. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lângă mine şi nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit şi m-ar fi făcut să mă simt frumoasă orice aş fi păţit din cauza acestei boli. El m-a făcut să mă simt totuşi o prinţesă şi o femeie frumoasă.A trăit un an sălbatic cu mine şi m-a suportat în cel mai greu moment din viaţa mea, a fost cu mine. Mi-a fost aproape’, a povestit Rona Hartner la Antena Stars.

Rona Hartner a mai explicat că toate ședințele de chimioterapie i-au afectat alte organe: ‘Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am  refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare  etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare’. 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?