Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale

Rihanna își face debutul pe lista anuală Forbes. Vedeta este prima miliardară din Barbados

Rihanna a fost inclusă pentru prima dată pe lista anuală a miliardarilor Forbes, datorită succesului imens al liniei ei de machiaj, Fenty Beauty. Rihanna, a fost declarată de lista anuală a miliardarilor mondiali întocmită de Forbes, ca fiind miliardară.

Cântăreața a intrat în clasament alături de alți nou-veniți, inclusiv regizorul Lord of the Rings Peter Jackson și Melinda Gates, fosta soție a lui Bill Gates.

Rihanna a debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Artista din Barbados a devenit cea mai bogată femeie muziciană din lume și a doua cea mai bogată femeie animatoare după celebra Oprah Winfrey.

Compania a generat venituri de peste 550 de milioane de dolari în 2020

Rihanna a apărut pe lista anuală de miliardari a Forbes pentru anul 2020. Cântăreața este și femeie de afaceri și are o linie de cosmetice Fenty Beauty și o linie de modă Savage X Fenty. Aceasta este prima dată când apare pe lista Forbes a miliardarilor. Averea artistei a fost evaluată de Forbes la 1,7 miliarde de dolari. Succesul ei a fost atribuit muzicii și liniei sale de modă cosmetice

Ea deține Fenty Beauty împreună cu retailerul francez de lux LMVH, iar compania a generat venituri de peste 550 de milioane de dolari în 2020.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Primul miliardar din Insula Barbados

Starul pop deține, de asemenea, un pachet de 30% din linia de lenjerie Savage X Fenty, care a ridicat o evaluare de 1 miliard de dolari în februarie 2021.

Revista a menționat că Rihanna deține, de asemenea, aproximativ 30% din linia de lenjerie Savage X Fenty, care a strâns 125 de milioane de dolari în ianuarie și că acum cântărește o IPO la o evaluare de 3 miliarde de dolari. De asemenea, a descris-o ca fiind primul miliardar din națiunea insulară din Caraibe Barbados.

În afară de Rihanna, un alt nume din industria divertismentului a debutat pe lista Forbes anul acesta. Regizorul Lord of the Rings, Peter Jackson, a fost evaluat la 1,5 miliarde de dolari. Realizatorul a devenit miliardar în noiembrie anul trecut, când a vândut un pachet de acțiuni din magazinul său de efecte de film digital Weta către Unity Software pentru aproximativ 975 de milioane de dolari.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat