Categorii: Știri Stiri Romania

Reacția managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, unde au murit 9 pacienți în urma unui incendiu devastator. ”Îmi e rău, ce vreți, să mor aici?”

Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța unde 9 din cei 10 pacienți de la ATI au murit într-un incendiu a declarat că toate defecțiunile care fuseseră semnalate fuseseră remediate. La întrebările repetate ale ziariștilor, managerul a spus  că îi este rău. “Îmi e rău, ce vreți, să mor aici?”, a afirmat aceasta.

 

Un incendiu devastator a izbucnit, vineri dimineață, 1 occtombrie 2021, la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.  În urma incendiului, nouă persoane au murit.  Cele 9 victime au fost găsite în Secția ATI, în paturi. Acolo erau internate 10 persoane. Surse IGSU au declarat că în secția ATI erau 8 locuri, iar ieri, 30 septembrie 2021,  au fost suplimentate cu încă două paturi. Circuitul electric ar fi fost astfel suprasolicitat și una dintre prize ar fi cedat.

Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă, după incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, soldat, până acum, cu nouă morți. Dosarul penal a fost deschis pentru ucidere din culpă la Parchetul Tribunalului Constanța.

Reacția managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, unde au murit 9 pacienți în urma unui incendiu devastator. ”Reţeaua a fost verificată, nu era supradimensionată”

Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța unde 9 din cei 10 pacienți de la ATI au murit în urma incendiului devastator, a făcurt declarați. Aceasta a  afirmat că toate defecțiunile care fuseseră semnalate în spital fuseseră remediate.

“Toate defecţiunile au fost remediate, totul funcţiona conform legii. Existau avizele legale, necesare, totul a funcţionat, dar s-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce. (…) Toate actele sunt în regulă, toate defecţiunile care au fost constatate s-au remediat. Nu era nimic în neregulă. (…) Reţeaua a fost verificată, nu era supradimensionată. Nu a existat nimic în plus în afară de aparatura medicală, care are contract de mentenanţă”, a spus managerul, potrivit Digi24.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Stela Halichidis a susținut în mai multe rânduri că nu poate da alte declarații deoarece îi e rău. “Îmi e rău, ce vreți, să mor aici?”, le-a spus aceasta jurnaliștilor.

Mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis după tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj după tragedia de la Spitalul de Boli Infecțiose din Constanța. Liderul de la Cotroceni susține că „statul român a eșuat în misiunea sa fundamentală de a-și proteja cetățenii”.

„Sunt îngrozit de tragedia care a avut loc în această dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Este o nouă dramă teribilă care confirmă infrastructura deficitară a sistemului de sănătate românesc, un sistem învechit, greu încercat și pus sub o presiune de neimaginat de valul patru al pandemiei de COVID-19. (…) Astăzi, din păcate, statul român a eșuat în misiunea sa fundamentală de a-și proteja cetățenii. Este o zi neagră, de doliu, pentru națiunea română”, a declarat Klaus Iohannis, citat de Hotnews.

FOTO: captură video Digi24

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?