Categorii: Știri Stiri Romania

Reacția lui Gheorghe Dincă când a văzut pozele cu cei doi presupuşi complici

Cazul Caracal se complică tot mai mult! Gheorghe Dincă ar fi avut doi presupuşi complici, Petruţa şi Ştefan. La audieri, bărbatul de 66 de ani a făcut mărturisiri șocante despre dispariția Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani.

Reacția lui Gheorghe Dincă când a văzut pozele cu cei doi presupuşi complici

Gheorghe Dincă a recunoscut că fata din Caracal a fost luată de la el de acasă de alte două persoane, care sunt acum responsabile de ce s-a întâmplat cu Luiza.

Criminalul din Caracal a dezvăluit că unul dintre complici, Ștefan, a luat-o pe fată din casa lui, împreună cu alți bărbaţi. Dincă s-ar fi împotrivit ca Luiza să părăsească locuința și a fost bătut. După ce a fost luată cu forța, acesta a declarat că nu a mai știut nimic de adolescentă.

Conform RTV, Ștefan are 40 de ani și este din București, iar Petruța, 28 de ani, și este din Roşiori de Vede.

Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Cu toate că a făcut aceste mărturii șocante, atunci când a văzut imaginile cu cei doi, Gheorghe Dincă nu a recunoscut că îi cunoaște.

‘Ştefan a adus un sac cu oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le ard mai şi eu. Mi-a spus să iau o cartelă să îi sun pe părinţii Luizei şi să le spun că fata e plecată. A notat şi el numărul Luizei.

Apoi m-au bătut şi au plecat toţi 5 prin spate. Pe 15 aprilie am dat telefon la părinţii Luizei. Unul dintre bărbaţi mă urmărea. Mi-am dat seama că nu a renunţat. Mi-au spus să arunc oasele arse într-o apă curgătoare, dar pentru că era departe, le-am dus la lizieră’, a fost declarația lui Dincă despre cei doi complici.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?