Categorii: Monden Vedete Romania

Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrăşcanu l-a atacat dur, la tv! ‘Doreşte atenţia din sat’

Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar se luptă în instanță pentru custodia celor doi copii pe care îi au.

Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrăşcanu l-a atacat dur, la tv

Recent, solista a lansat o piesă nouă, ‘Tată de duminică’, în care face referire la perioada grea prin care a trecut când se afla în casa lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrăşcanu l-a criticat pe tatăl copiilor săi în noua melodie, iar reacția acestuia nu a întârziat să apară.

“Nu poţi construi niciodată un regat cu o persoană care încă doreşte atenţia din sat”, este mesajul postat de Gabi Bădălău pe Instagram.

Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Claudia Pătrăşcanu mărturisea că nu există nicio şansă să se împace cu Gabi Bădălău.

“A fost într-un moment în care s-au întâmplat niște lucruri în viața mea. Am simțit să fac această piesă. Sunt multe femei care își cresc copiii singure, mă consider o femeie puternică. Mi-am dorit un divorț amiabil, pentru liniștea copiilor noștri, el nu a vrut. Timpul le rezolvă pe toate. Atunci când te căsătorești nu te gândești că o să divoțezi. Dacă lăsăm timpul să treacă, se vor așeza toate. Dintotdeauna mi-am dorit ca eu și Gabi să rămânem părinți pentru ei, dar și prieteni. Viața este lungă, dar acum nu sunt șanse de împăcare”, a declarat Claudia Pătrășcanu, într-o emisiune tv.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Polițiștii raportează alte echipajele de polițiștii pe Waze? Un ofițer răspunde – VIDEO