Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Răzvan Lucescu, prima reacție după ce Ioan Becali l-a acuzat că ar putea fi swinger

Răzvan Lucescu, (52 de ani), antrenorul lui PAOK, a oferit prima reacție, după ce Ioan Becali l-a acuzat în urma cu ceva vreme că ar putea fi swinger. După 11 ani, Răzvan Lucescu a oferit prima reacție cu privire la acuzațiile făcute de Ioan Becali. ”Dacă sexul e făcut bine și relația e fericită!”, spune antrenorul.

Invitat în emisiuniea lui Denise Rifai de la Kanal D, antrenorul i-a dat replica lui Giovani Becali.

În 2010, Ioan Becali l-a acuzat pe Răzvan Lucescu că ar fi swinger și că antrenorul ar participa împreună cu soția lui la partide de sex în grup.

Ioan Becali l-a acuzat în urmă cu ceva vreme pe Răzvan Lucescu că este swinger

„Răzvan, da, e swinger! El și Cristi Iancu, zis Kiki, de la federație. Și ăla, Verdeș, zis «Popo», fac grup de swingeri. De unde știu? Păi, vorbesc cu taximetriști, șefi de localuri, curve…, mai aud o bârfă”, a spus atunci Ioan Becali, într-un atac la adresa lui Răzvan Lucescu.

După 11 ani, Răzvan Lucescu a oferit prima reacție cu privire la acuzațiile făcute de Ioan Becali. Antrenorul a spus că declarația respectivă este o fantezie.

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu

„Deja fanteziile oamenilor merg departe rău. Probabil că lumea visează! Sexul e foarte important în viața omuluia! Dacă sexul e făcut bine și relația e fericită!”, a spus Răzvan Lucescu, la Kanal D.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Răzvan Lucescu a negat că a declarat așa ceva. Mai mult, antrenorul a subliniat că relația cu soția lui Ana Măria este acum una liberă.

„Eu, soției mele îi ofer libertate. Dacă vrea să plece de acasă și e nervoasă, să plece ! Să nu intre într-un conflict cu mine. Prima parte a căsniciei a fost de invidiat , a fost acea nebunie, apoi au urmat momente de acalmie, o perioadă mai grea. Am depășit aceasta perioadă grea și relația a devenit mai profundă, dar ne iubim cu disperare”, a mai spus antrenorul.

Răzvan Lucescu, despre accidentul soldat cu decesul unei tinere de 23 de ani

Răzvan Lucescu a mai fost întrebat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, despre accidentul tragic din 1991, când o tânără de 23 ani a murit, fiind izbită de autovehiculul condus – oficial – de soția antrenorului.

„Ne-a urmărit toată viața acel accident! Pe soția mea a distrus-o! Am încercat să fiu tot timpul aproape de ea, am încercat să o susțin total, să o ajut să treaca peste.

Îmi dau seama cât de cumplit a fost pentru familia care și-a pierdut copilul. Sunt lucruri pe care nu le poți repara, n-ai cum să dai timpul înapoi. Trebuie să mergi cu ele toată viața înainte”, a declarat Lucescu.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR