Categorii: Monden Vedete Romania

Răzvan Fodor, făcut de râs de soția lui pe Instagram! Cum l-a filmat Irina în izolare

Răzvan Fodor, concurentul de la ‘Asia Express, sezonul 3’, respectă măsurile impuse de autorități și s-a izolat acasă, alături de soția și fiica lui. Viața la domiciliu în această perioadă se pare că nu prea îi priește lui Răzvan.

Răzvan Fodor, făcut de râs de soția lui pe Instagram! Cum l-a filmat Irina în izolare

Acesta formează un cuplu sudat de mai bine de 10 ani cu Irina Fodor, reporter la PRO TV. Cei doi sunt căsătoriți din 2010 și au împreună o fiică. Cu toate că sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, Răzvan și Irina Fodor mai au mici divergențe în relația de cuplu.

Recent, nevasta lui l-a filmat în timp ce o ‘dojenea’ de mama focului. Amuzată de toată situația, Irina Fodor a publicat video-ul pe Instagram, iar reacția partenerului său nu a întârziat să apară.

‘Vreau neapărat să vă arăt asta. Mă strigă Fodor mai mult decât mă strigă fiica mea în autoizolarea asta’, a spus Irina Fodor.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Deranjat că l-a filmat pe ascuns, Răzvan Fodor a încercat să se apare și chiar a ‘amenințat-o’ că își face cont pe Tinder (n.r. aplicație pentru a cunoaște oameni noi).

‘Nevastă-mea, pe contul ei, m-a făcut de râs…poate aici îmi ia și mie cineva apărarea…?? Da’ și după ce trece carantina asta…?’, a scris concurentul de la ‘Asia Express’, pe Instagram, în dreptul clipului cu el în halat de baie.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?