Categorii: Monden Vedete Romania

Raluca Dumitru, acuzată că l-a despărțit pe actualul ei iubit de nevastă! Cum se apără fosta prezentatoare tv

Raluca Dumitru, fosta concurentă la „Survivor România” și „Bravo, ai stil! Celebrities”, a luat atitudine după ce s-a speculat că i-ar fi spart căsnicia actualului ei iubit. Bruneta a făcut primele declarații și a dezvăluit cum stau lucrurile, de fapt. 

Fosta prezentatoare tv, Raluca Dumitru, a fost întotdeauna discretă cu viața personală și a preferat să-și trăiască poveștile de dragoste departe de ochii curioșilor. De curând, despre brunetă s-a zvonit că a fost amanta iubitului ei și că i-ar fi distrus căsnicia. Raluca Dumitru a negat toate acuzațiile care i se aduc.

Ea mărturisit că a intrat într-o relație cu bărbatul după ce el a divorțat. În plus, povestea lor de iubire ar fi început cu cu o lună înainte ca Raluca să plece în Republica Dominicană, pentru a participa la „Survivor România”.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Raluca Dumitru neagă că i-ar fi spart casa iubitului ei

„Cu el nu sunt de trei ani. Sunt cu el dinainte să plec la Survivor cu o lună, deci eu am plecat la Survivor din martie, anul trecut, noi avem un an și jumătate, în niciun caz trei”, a declarat Raluca Dumitru pentru Cancan.ro.

„Dar îl știam cred că de… doi ani. Avem prieteni apropiați, dar nu aveam treabă cu el, eram cu altcineva pe timpul acela. Aveam o altă relație. Da, el este divorțat de doi ani și ceva… Nu am fost amanta lui! Eu acum trei ani eram într-o altă relație, sunt cu Cristi de un an și jumătate și nu s-a pus problema să fiu amantă, nu i-am luat locul soției, nu m-a prins în casă cu el. Nu ne-a urmărit soția, astea sunt telenovele… Nu eram cu el, a mai adăugat fosta prezentatoare de la Antena Stars.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important