Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Raluca Bădulescu, despre comentariile răutăcioase din mediul online. ”Nici puii de căței nu sunt preferați de toată lumea, acum să mă ierte Dumnezeu, nu are cum să mă placă toată lumea”

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a explicat care este motivul pentru care nu șterge niciodată comentariile răutăcioase pe care le primește în mediul online. ”Nici puii de căței nu sunt preferați de toată lumea, acum să mă ierte Dumnezeu, nu are cum să mă placă toată lumea”,, a mărturisit vedeta.

Raluca Bădulescu este o cunoscută vedetă din showbiz-ul românesc. În plan personal,  Raluca Bădulescu a format un cuplu cu Florin Stamin timp de 13 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a decis să se separe de cel care i-a fost partener de viață. Raluca Bădulescu are un fiu, Alex, rezultat din relația pe care a avut-o cu Vali Pungă.

Raluca Bădulescu este foarte urmărită în mediul online. pe social media, însă, aceasta nu primește doar mesaje laudative, ci și tot felul de comentarii mai puțin plăcurte. Raluca Bădulescu a dezvăluit, pentru kanald.ro, care este motivul pentrru care nu șterge niciodată comentariile răutăcioase pe care le primește pe rețelele de socializare.

Raluca Bădulescu, despre comentariile răutăcioase din mediul online. ”Sunt omul dialogului, dar sunt, de asemenea, realistă și îmi dau seama că e firesc că oamenii să își exprime părerile”

”Uneori mai intru în dialog cu anumite persoane care au lăsat comentarii răutăcioase, asta doar în cazurile în care acestea sunt în limita bunului simt. Am simțit nevoia să le explic, au înțeles, au fost foarte receptivi și am văzut cum li s-a schimbat părerea. Nu poți să schimbi percepția percepția tuturor. Nici nu șterg comentariile răutăcioase. Și constat că este un număr mic de comentarii răutăcioase, lucrul acesta mă bucură. Nici puii de căței nu sunt preferați de toată lumea, acum să mă ierte Dumnezeu, nu are cum să mă placă toată lumea”, a declarat Raluca Bădulescu.

Patru români și-au făcut gaură în buget, după o masă pe litoral de 1 Mai! Câți bani au scos din buzunar la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”De unde rezultă că nu știu dacă sunt eu această războinică a luminii care voi fi în stare să schimb lumea, să mă placă toți și să zică „Vai, bravo! Ești splendidă, ești superbă, ne-am uitat la tine că la un soare, bine că ai deschis tu gura azi că ne-ai înseninat ziua”. Rezumând, sunt omul dialogului, dar sunt, de asemenea, realistă și îmi dau seama că e firesc că oamenii să își exprime părerile. Sunt pentru mesaje civilizate, orice poate fi clarificat dacă ne respectăm unii pe ceilalți și transmitem mesajele în consecință”, a adăugat aceasta.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat