Categorii: Monden Vedete Romania

Problemele lui Dan Cruceru în Republica Dominicană. ”În prima lună am avut Dengue, m-a pișcat un țânțar care avea acest virus”

Dan Cruceru, prezentatorul show-ului ”Survivor România”, de la Kanal D, a oferit amănunte neștiute despre ce i s-a întâmplat pe durata lunilor petrecute în Republica Dominicană, acolo unde s-a desfășurat competiția.

În seara în care a avut loc finala ”Survivor România”, prezentatorul emisiunii, Dan Cruceru, a mărturisit că a trecut prin momente dificile în Republica Dominicană. În prima lună, acesta a fost infectat cu Dengue.

Medicii au reușit să-l pună pe picioare

Dan Cruceru a explicat că medicii au reușit să-l pună rapid pe picioare.

„A fost cel mai mare proiect pentru mine, dar și cel mai greu. Când am venit în emisiune, în prima lună, am avut Dengue, m-a pișcat un țânțar care avea acest virus. Am avut noroc de o echipă de medici foarte bună, care m-a pus pe picioare câteva zile”, a declarat prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, citat de wowbiz.ro.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

A slăbit 7 kilograme

De asemenea, Dan Cruceru a afirmat că a slăbit câteva kilograme și și-a pierdut de foarte multe ori vocea.

„Până m-am adaptat la această țară am slăbit vreo 7 kilograme. Pe traseu m-am confruntat cu aceleași condiții meteo ca și voi. M-a ars soarele, am schimbat pielea de cinci ori până acum. Cireașa de pe tort, doar mie mi s-a întâmplat: vocea. Mi-am pierdut-o de zeci de ori. Mi-a fost foarte greu, dar în același timp mi-a plăcut enorm”, a mai spus prezentatorul ”Survivor România.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Finala ”Survivor România” a avut loc sâmbătă, 30 mai 2020. În finală s-au calificat patru concurenți: Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, și Iancu, Lola și Emanuel, componenți ai echipei Războinicilor. În urma voturilor telespectatorilor, cântăreața Elena Ionescu a fost cea care a ieșit învingătoare. Artista a intrat în posesia trofeului ”Survivor România” și va încasa un premiu în valoare de 250.000 de lei.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important