Categorii: Emisiuni TV Kanal D Monden Vedete Romania

Probleme grave de sănătate pentru Sorin Pușcașu, după ce s-a întors de la Survivor. ‘Voi merge în continuare la o clinică’

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor România, iar recent s-a întors în România. Fostul concurent din echipa Războinicilor a avut și prima apariție tv. 

Sorin Pușcașu a mărturisit că a revenit în țară din cauza problemelor de sănătate. Medicii din Republica Dominicană i-au interzis să mai intre pe teren, deși își dorea cu ardoare să rămână alături de coechipierii săi.

Sorin Pușcașu a părăsit Survivor România

Invitat la emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Sorin Pușcașu a dezvăluit ce probleme l-au scos din competiția Survivor România. În plus, el a spus că va avea nevoie și de o operație pe viitor.

„Inițial, înainte să îi vină rezultatele, eu mi-am dorit foarte mult să joc. Simțeam o durere la genunchi, nu puteam nici măcar să urc o treaptă. Ușor, ușor, au îceput să mai treacă. M-am tot rugat de domnul doctor să intru, a spus că nu se poate până vin rezultatele.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Am foarte multe probleme la genunchi. Voi merge în continuare la o clinică. Din ce am înțeles, mai mult mai sigur e vorba de o operație. Un tendon aproape să se rupă, am o problemă la rotulă din naștere…”, a declarat Sorin Pușcașu, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Cum a ajuns Sorin Pușcașu să se înscrie la Survivor România

Sorin Pușcașu a recunoscut că atunci când s-a înscris la Survivor, el se afla într-o situație dificilă cu iubita lui, Laura.

„Eram în pat, mă uitam la Kanal D și mi-a apărut o reclamă cu casting la Survivor. Eram puțin certat cu Laura și i-am zis că plec. În momentul când m-am înscris pentru partea sportivă, partea sportivă mi-am dovedit-o cumva în trecut, când am făcut sport. M-am înscris pentru pshic, știam cât este de grea. Din punctul meu de vedere am dus-o foarte bine, am știut să fac haz de necaz, eu mă simt câștigat, indiferent. Nu mă interesează să ajung în finală și să câștig banii”, a mai completat Sorin Pușcașu.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR