Categorii: Emisiuni TV Știri Vedete internationale Viral

Piqué și-a bătut joc de Mexic: “Sunt sigur că marea lor Cupă Mondială a adus țara în impas”

Gerard Piqué și-a bătut joc de Mexic, a ironizat faptul că Liga MX e proastă și că nu sunt angajări pentru marea noastră Cupă Mondială, “acum vine karma”. Fostul jucător al Barcelonei a participat la o transmisiune în direct cu Ibai Llanos și a ironizat prestația Mexicului la Cupa Mondială din Qatar.

Prestația lui El Tri la Cupa Mondială din Qatar 2022 – remiză cu Polonia, înfrângere în fața Argentinei și victorie în fața Arabiei Saudite – continuă să fie subiect de glume în unele colțuri ale lumii. Recent, a fost rândul lui Gerard Piqué, campion mondial cu Spania în 2010 și recent retras din fotbal după ce nu a obținut minutele pe care și le dorea cu FC Barcelona.

Într-o transmisiune în direct cu personalitatea online Ibai Llanos, fostul fundaș a făcut un comentariu “umoristic” cu privire la naționala Mexicului, transmite as.com.

Iată cum și-a bătut joc Piqué de echipa națională a Mexicului

“Am o întrebare, se pot semna jucători în Mexic? O spun pentru că în Mexic nu s-a făcut încă nicio semnătură. Nu a fost anunțat nimic. Nu știu dacă nu cumva întreaga țară a intrat în impas după marea performanță a echipei naționale la Cupa Mondială”, a spus el în timpul emisiunii.
De ce vorbesc Gerard Pique și Ibai Llanos despre fotbalul mexican?

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Merită să ne amintim că cei doi sunt principalii protagoniști ai turneului de fotbal în 7 “Liga Regelui“, care intenționează să reunească foști jucători și vedete actuale, precum Javier Hernández. De fapt, Chicharito ar putea chiar să ceară permisiunea celor de la LA Galaxy pentru a participa la acest turneu. Iker Casillas va face parte, de asemenea, din proiectul condus de celebrul streamer spaniol.

Mexic a fost eliminată

Campania Mexicului la Cupa Mondială din Qatar din 2022 a fost în cele din urmă una dezamăgitoare, Mexic fiind eliminată în faza grupelor pentru prima dată în 7 ediții ale turneului. În ciuda unei prestații solide împotriva Argentinei, viitoarea câștigătoare, El Tri a avut probleme în a crea și a pierdut cu 2-0. Rezultatul a îngreunat circumstanțele înainte de ultimul meci, o victorie cu 2-1 în fața Arabiei Saudite. În ciuda obținerii celor trei puncte, 0-0 împotriva Poloniei în meciul de deschidere s-a dovedit a fi fatal, echipa europeană, condusă de Lewandowksi, a trimis Mexicul acasă mai devreme.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?