Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Pique a fost atât de îndrăgostit de Clara Chia Marti încât ar fi refuzat să meargă la terapie de cuplu cu Shakira

Shakira și fostul ei partener, Gerard Pique, sunt în centrul atenției datorită separării lor, care a ieșit la iveală în luna iunie a acestui an și care continuă să fie în topul căutărilor din cauza custodiei în care sunt implicați copiii lor, Milan și Sasha. Sportivul și-a prezentat deja nouă parteneră lumii la doar o lună de la separarea cuplului, rapoartele susțîn că solista  a făcut tot posibilul pentru a salva relația lor în impas. Cântăreața i-ar fi oferit o terapie de cuplu partenerului ei, însă acesta din urmă a refuzat să facă acest lucru, deoarece  începuse o relație cu noua sa parteneră, Clara Chia Marti.

Cântăreața columbiană Shakira, în vârstă de 45 de ani, și fotbalistul Gerard Pique, de la Barcelona, au fost implicați într-o relație amoroasă timp de mai bine de un deceniu, împărțind doi copii, deși nu s-au căsătorit niciodată cu adevărat. De îndată ce au început zvonurile despre faptul că cei doi au unele probleme în relația lor, mulți au speculat cu privire la separarea lor, care s-a dovedit a fi adevărul în luna iunie.

Deși fostul cuplu nu și-a anunțat niciodată motivul despărțirii, multe rapoarte au arătat că fotbalistul o înșela pe iubita sa de atunci, Shakira. Fundașul Barcelonei, în vârstă de 35 de ani, a oficializat relația cu noua sa iubită, Clara Chia, transmite geo.tv.

Pique ar fi refuzat să meargă la terapie de cuplu cu Shakira

Cântăreața a încercat să își salveze relația atunci când a aflat despre infidelitatea partenerului ei, acesta din urmă fiind cel mai puțin interesat să ia vreo inițiativă pentru a repara idila lor stinsă. Potrivit publicației, paparazzi spaniol Jordi Martin a împărtășit detaliile presupunând că solista era înșelată de fostul ei partener.

El a povestit despre momentul în care cuplul a sosit de la “Disneyworld, iar Pique îi cere timp pentru că era copleșit de afacerile sale. Shakira îi spune  «nu-ți face griji pentru că trebuie să plec pentru 17 zile să înregistrez în Statele Unite»”.

“Shakira decide să angajeze un detectiv particular”

Ea are o bănuială în legătură cu partenerul ei când “îi oferă o terapie de cuplu, pe care el o refuză, așa că își dă seama că nu va îmbunătăți relația”.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Este momentul în care toate semnalele de alarmă se aprind pentru Shakira și decide să angajeze un detectiv particular pentru a obține informații concrete și precise pentru situația în care ne aflăm, și anume custodia copiilor”, a spus de Martin.

După o relație de 12 ani, Shakira și fotbalistul Barcelonei și-au făcut publică despărțirea în luna iunie, fără a oferi un motiv.

Cu toate acestea, numeroase rapoarte mass-media au susținut la acea vreme că presupusa aventură a lui Pique cu Marti a fost motivul despărțirii cuplului.

Potrivit rapoartelor, Marti, în vârstă de 23 de ani, este o studentă la relații publice care lucrează la compania Kosmos, care se ocupă de fotbalistul Barcelonei. Cuplul s-ar fi cunoscut în timp ce lucrau împreună la evenimente.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?