Categorii: Monden Vedete Romania

Pepe și actuala lui soție, Yasmine, și-au botezat băiețelul în mare secret! Nașa Andra nu și-a putut stăpâni lacrimile. FOTO

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a găsit liniștea în brațele lui Yasmine, femeia care l-a făcut tătic pentru a treia oară. În vara acestui an, tânăra a născut un băiețel perfect sănătos. La câteva luni de la nașterea celui mici, Pepe și partenera lui au decis să-l creștineze. Evenimentul s-a produs în mare secret, zilele trecute. 

Weekend-ul trecut, Pepe şi Yasmine Ody și-au botezat micuțul în mare secret, iar nașii au fost Andra și Cătălin Măruță. Evenimentul organizat într-un cadru restrâns a avut loc într-un restaurant de lux din Capitală.

Pepe și-a botezat cel de-al treilea copil

Printre invitații de seamă s-au numărat Connect-R, dar si Nea Mărin. Cum era de așteptat, Pepe nu a putut sta departe de microfon și și-a încântat invitații cu câteva piese, alături de Mandinga. Pe rețelele de socializare au apărut primele imagini de la creștinarea lui Pepe jr.

Cea mai emoționantă a fost chiar nașa băiețelului, Andra, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire.

Pepe și Yasmine s-au căsătorit la începutul acestui an, cu mult timp înainte ca acest lucru să fie făcut public.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate.”, spunea artistul.

Ce spunea artistul despre cei trei copii ai săi

În iunie 2022, Pepe a devenit tătic pentru a treia oară. Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel. El mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă.

„E bine tată de copii, în primul rând. E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat, dar acum de când e și golanul ăsta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit (n.r să fii tată de băiat sau de fată). Timp trebuie să îți faci, chiar dacă n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioadă extrem de încărcată după ce s-au ridicat barierele. Au venit toate așa, eu am continuat și cu online-ul pe care l-am avut în toată perioada pandemiei.

E blonduț așa (n.r. băiețelul său), seamănă cu maică-sa mai mult, cu mine la atitudine, e tare. (…) Nu fac diferențe niciodată (n.r. între copii). Acum spun că e prea devreme să mă mai gândesc la un copil, avem nevoie de momentele noastre de cuplu, am fetele mari, am băiat, am tot ce trebuie, dar nu ai de unde să știi”, a spus cântărețul, conform Spynews.ro.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR