Categorii: Monden Vedete Romania

Pe cine vede Cristi Bozgan în finala de la ”Ferma”. Colegul Mihaelei Rădulescu a vorbit despre concurenții de la show

Cristian Bozgan, colegul Mihaelei Rădulescu de la emisiunea ”Ferma”, difuzată de Pro TV, a mărturisit ce concurenți vede el în finala competiției.

La emisiunea ”Vorbește lumea”, Cristian Bozgan, co-prezentatorul show-ului ”Ferma”, a vorbit despre vedetele care concurează în acest sezon la emisiune. El a afirmat că îi vede în finală pe Viviana Sposub și Andrei Stoica. Pe Viviana Sposub, Cristi Bozgan o consideră un om foarte puternic. ”Este un om care nu ar renunța sub nicio formă la scopul pentru care a venit aici, în Fermă. Pe de altă parte, indiferent dacă ar fi pe cont propriu sau nu, rolul pe care și l-a asumat în continuare în Fermă este unul destul de serios și destul de asumat. Eu o văd, ca și pe Andrei, un concurent care poate ajunge în finală”, a declarat colegul Mihaelei Rădulescu de la ”Ferma”.

Ce părere are Cristi Bozgan despre Anna Lesko și Elena Chiriac

Despre Anna Lesko, Cristi Bozgan a avut numai cuvinte de laudă. Acesta a afirmat că artista este cerebrală și calculată, dar și gospodină. ”Anna Lesko este un om pe care îl poți citi destul de greu. Este o gospodină. La prima vedere asta pare. Este un om cerebral, un om calculat, un om care încearcă să-și folosească strategia în așa fel încât să nu deranjeze în jurul ei, dar în același timă să-și atingă scopul”, a spus el.

Elena Chiriac, altă vedetă participantă la show-ul ”Ferma”, este considerată de Cristi Bozgan ca fiind supriza sezonului.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Te aștepți să întâlnești un copil de 18 ani care nu are o vastă experiență de viață, care este oarecum într-un ritm haotic. Am văzut un om coerent, un om foarte cerebral, un om care analizează foarte bine strategia fiecăruia și și-o asumă”, a mai comentat acesta.

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important