Categorii: Monden Vedete Romania

Paula Seling a rupt tăcerea despre divorțul de Radu Bucura. Ce a spus cântăreața despre fostul soț

Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat în mare secret, deși formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Invitată în cadrul unui podcast, cântăreața a oferit detalii cu privire la despărțirea dintre ea și soțul ei. 

Paula Seling a fost întotdeauna discretă cu viața personală. Îndrăgita artistă era căsătorită cu Radu Bucura de 17 ani și formau unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi.

Deși mulți se așteptau ca solista să anunțe că va aduce pe lume un copil, lucrurile stau cu totul altfel. Paula Seling și Radu Bucura și-ar fi spus adio în mare taină, cu toate că bărbatul îi era și manager.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Paula Seling a vorbit pentru prima dată despre presupusul divorț de Radu Bucura

În cadrul unui interviu oferit recent, artista și-a făcut curaj să vorbească despre fostul ei partener de viață.

„Am lucrat foarte multe lucruri frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010. El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a mărturisit Paula Seling, în cadrul unui podcast postat de Horia Brenciu, pe YouTube.

Paula Seling și soțul ei erau împreună încă din adolescență. Cei doi s-au îndrăgostit destul de rapid și s-au căsătorit imediat.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, spunea artista.
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat