Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Paula Chirilă nu s-a mai putut abține și a plâns în direct, la tv! Ce a emoționat-o atât de tare la „Xtra Night Show”/ FOTO

Paula Chirilă este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă existe și momente care o fac pe prezentatoarea tv să fie mai vulnerabilă. Recent, actrița nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul emisiunii nocturne „Xtra Night Show”. Ce a pățit? 

Paula Chirilă a plâns în direct, la tv. În urmă cu mai bine de o săptămână, Sore și Ema au fost invitate în platoul de la „Xtra Night Show”, acolo unde au vorbit despre interpretarea unei melodii a regretatei Laura Stoica, la „Te cunosc de undeva”.

Se pare că aceste momente au făcut-o pe Paula Chirilă să fie mai sensibilă ca deobicei și a izbucnit în lacrimi.

Paula Chirilă a plâns când și-a adus aminte de Laura Stoica

„Incredibil! Incredibil! Foarte bun momentul”, a spus prezentatoarea tv, în direct, la Antena 1.

Tot în cadrul show-ului „Xtra Night Show”, Dan Capatos a mărturisit a avut-o invitată pe regretata Laura Stoica înainte de a-și pierde viața, într-un tragic accident de mașină.

„Eu nu am văzut gala, dar eu am fost cel la care Laura a venit la ultima emisiune, înainte să moară, când a anunțat că e și gravidă. Dispariția ei a fost una năprasnică, extrem de dureroasă pentru toată lumea. Ea era în culmea ascensiunii, aștepta un copilaș, adică lumea nu a uitat. Aceste momente ar trebui să fie un omagiu și e bine că ați gândit-o așa, pentru că ați putut să transmiteți emoția. Mamă, fabuloasă interpretarea, bravo!”, a adăugat și Dan Capatos.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Artista a murit în urmă cu 16 ani

În urmă cu 16 ani, mai precis în martie 2006, artista şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu au murit într-un accident rutier, în timp ce se întorceau de la un concert concert susținut la Urziceni. Solista era și însărcinată.

Mama regretatei artiste a mărturisit că a trecut cu greu peste pierderea fiicei sale.

„Îmi duc viața mai departe, trăiesc frumos, am ajuns să fiu împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat cu fiica mea. Cu destinul nu te poți pune niciodată! Pentru că anul asta se împlinesc cincisprezece ani, de când fiica mea nu mai este, o să mergem la cimitir (n.r – Cimitirul Bellu), cu flori și cu lumânări, nimic mai mult.

Nu o să facem parastas, doar o să dau ceva de pomană, o să dau cuiva, la cimitir, și cam atâta. Nu îmi vine să cred că au trecut atât de mulți ani de când fiica mea nu mai este!”, a declarat mama Laurei Stoica, pentru playtech.ro.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR