Categorii: Monden Vedete Romania

Pățania lui Mircea Badea în timpul unei vacanțe la Veneția. ”Ăia toți erau îmbrăcați pinguin, iar eu în chiloți cu sacul după mine”

Prezentorul de televiziune Mircea Badea, în vârstă de 47 de ani, a trecut printr-un moment jenant în timpul unei vacanțe la Veneția. Acesta a povestit ce s-a întâmplat în timp ce partenera lui de viață, fosta asistentă de televiziune Carmen Brumă, în vârstă de 44 de ani, dădea un interviu. ”Ăia toți erau îmbrăcați pinguin, iar eu în chiloți cu sacul după mine”, a povestit Mircea Badea.

Mircea Badea a povestit ce i s-a întâmplat în timpul unei vacanțe în Italia, la Veneția, împreună cu familia sa. Acesta a rămas la plajă, pentru a strânge jucăriile, după care s-a întors la hotel îmbrăcat în hainele de plajă.

Prezentatorul de la Antena 3 a ajuns în recepția Festivalului de la Veneția, unde a avut parte de un șoc când și-a dat seama că toată lumea era îmbrăcată la patru ace, iar el era în costumația de plajă. Astfel îmbrăcat, Mircea Badea a trecut pe lângă partenera lui de viață, Carmen Brumă, care dădea un interviu.

Pățania lui Mircea Badea în timpul unei vacanțe la veneția. ”Eram în chiloți de baie, cu maieu și am intrat în recepția Festivalului de la Veneția”

„La un moment dat, m-am aflat, fără să știu, exact în timpul Festivalului de la Veneția, unde se ținea evenimentul. Habar nu aveam. M-am dus la plajă și am rămas eu să strâng jucăriile copiilor. Aveam un sac mare în care puneam lopățele, găletușe etc. Am luat sacul, l-am pus pe umăr, eram în chiloți de baie, cu maieu și am intrat în recepția Festivalului de la Veneția. Ăia toți erau îmbrăcați pinguin, iar eu în chiloți cu sacul după mine”, a povestit Mircea Badea, potrivit wowbiz.ro.

”Voiam să ajung la lifturi. Și, când mă uit, colega de apartament (n.r. Carmen Brumă) dădea un interviu. Zic: ”What?!”. Ea se dusese în cameră, se îmbrăcase să mergem în oraș, dar eu întârziasem că strângeam lopățelele de pe plajă și a durat ceva. Când au văzut-o reporterii, au întrebat-o ce face, cum se simte la Veneția. Ea dădea interviu, iar eu am trecut absolut șocat, cu sacul. Prietene, nici nu s-a uitat. A fost pe sistemul: ”Doamne, cine o fi ăsta?!” Asta am pățit eu la Veneția”, a completat prezentatorul TV.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mircea Badea formează un cuplu cu Carmen Brumă, împreună cu care are un copil

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Întrebată într-un interviu care este secretul relației de 21 de ani pe care o are cu Mircea Badea, Carmen Brumă a răspuns: ”Habar n-am. E o surpriză și pentru noi”.

Carmen Brumă a făcut declarații și despre cariera profesională a lui Mircea Badea. ”Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, „one man show”, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului. Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante”, a precizat fosta asistentă de televiziune.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?