Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Zăvoranu o dă în judecată pe Oana Roman! Scandalul ia amploare: ‘Ea are probleme psihice, nu eu’

Oana Zăvoranu a răbufnit și a declarat că o va da în judecată pe Oana Roman, după ce a afirmat despre ea că are probleme psihice. 

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman ia amploare! Bruneta a mărturisit pentru Fanatik că nu a jignit-o pe fiica Oanei Roman, ci doar a sfătuit-o pe vedetă să nu-și mai expună copilul pe rețelele de socializare.

Fiica lui Petre Roman a anunțat recent că are de gând să o dea acționeze în instanță pe Zăvoranca, după ce aceasta din urmă a umilit-o pe fiica ei în mediul online.

Pe InstaStory, Oana Zăvoranu a publicat o imagine cu fiica Oanei Roman, în dreptul căreia bruneta a scris următoarele jigniri: ‘Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te mai fetită… las-o pe maica-ta ca nu stie de capul ei’. 

Oana Zăvoranu îi intentează proces Oanei Roman

Enervată la culme, Oana Zăvoranu a precizat că și ea are de gând să o dea în judecată pe Oana Roman, după ce a numit-o o persoană cu probleme psihice.

‘Am văzut că a zis că mă dă în judecată. Ce m-a deranjat e că a zis că am probleme psihice și pentru asta o dau eu în judecată căci am vorbit deja cu avocații mei. Ea are probleme psihice, nu eu. 

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Eu nu m-am luat de fiica ei. Ea a scris că Iza s-a apucat de influencereală râzând, iar eu am zis că asta ne mai lipsea. I-am spus să se culce copilul că mă-sa e mare influenceriță și dacă se face și fiica ei murim încet toți.

Ce face este o mizerie. Fără să fiu agresivă, nu e vinovată fetița cu nimic, nu are o vină că mă-sa e cum e. Am sfătuit-o doar să se culce. Ea o pune pe fiica ei pe rețelele de socializare și, culmea tupeului, zice că îi fur poze că o expun. Garantez că ea o să aibă proces cu mine’, a explicat Zăvoranu pentru sursa citată mai sus.

Oana Roman a amenințat-o cu instanța

‘Am nevoie de un avocat bun. Conflict cu un om cu grave probleme psihice/ Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale.

Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine’, a fost mesajul disperat al Oanei Roman.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”