Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Oana Zăvoranu, mesaj cutremurător despre mama ei. ”Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci”

Oana Zăvoranu, în vârstă de 49 de ani, a transmis, în mediul online, un mesaj extrem de dureros despre mama ei, Marioara Zăvoranu, care a încetat din viață în anul 2015. ”Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci”, a scis Oana Zăvoranu pe contul său de pe o rețea de socializare.

Oana Zăvoranu a făcut declarații uluitoare despre relația pe care a avut-o cu mama sa, Mărioara.

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a încetat din viață în data de 17 aprilie 2015. Oana Zăvoranu și mama sa au avut o relație extrem de tensionată.  Despre mama sa a scris Oana Zăvoranu un mesaj plin de durere în mediul online.

Oana Zăvoranu, mesaj cutremurător despre mama ei.  ”Îți promit că am să repar cum știu și cum pot eu mai bine toata suferința pe care ți-am produs-o aici pe pământ”

”MAMA , TE IUBESC CU INIMA CURATA SI PLINA DE DURERE SI TE ROG SA MA IERTI DACA POTI, PENTRU TOT CE
TI-AM FACUT SI PENTRU TOATE CELE PE CARE TI LE-AM GRESIT 🙏 Iti promit ca am sa repar cum stiu si cum pot eu mai bine toata suferinta pe care  ti-am produs-o aici pe pamant, fara sa stiu ce fac…🥺 Am sa fac numai lucruri bune si frumoase de acum inainte, ca sa poti fi mandra cu adevarat de mine acolo unde esti . M-ai facut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Printesa, in abundenta, frumos, iubire si caldura ❤️…tie si lui tata va datorez totul, tot ceea ce sunt si faptul ca exist… Cuvintele pot parea acum sarace si goale, dar DUMNEZEU stie ca decat niciodata, e mai bine si mai tarziu
Cand ma uit inapoi ma cutremur… dar sunt puternica pentru ca sunt FATA VOASTRA ❤️ si voi ati fost amandoi puternici in fata dusmanilor din vietile voastre… ati trait demn si nu v-ati umilit la nimeni niciodata. Tot ce spun acum vine dintr-o apasare care m-a ajuns, realizand nesabuinta mea de atunci. MAMA, te iubesc si cred ca te-am iubit dintotdeauna, dar nu am stiut de capul si de sufletul meu chinuit. Ai fost si vei fi MAMA mea pana la final pe pamantul asta ❤️🙏 Mai intai mi-am cerut iertare cui si unde a trebuit…”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Dar pentru ca public am facut lucruri terifiante… tot public am simtit ca trebuie sa imi cer si iertare 🙏 Si imi cer iertare in felul asta si VOUA, tuturor oamenilor care ati urmarit cu sau fara voia voastra, muti de durere si furie, un spectacol grotesc pe care l-am trait personal si al carei protagonista a fost din pacate MAMA MEA…🥺 As da multe sa pot sterge tot ce e ramas marturie, dar nu voi putea… Pot doar sa imi deschid sufletul voua, fanilor mei sau celor care m-ati blamat atunci, pe buna dreptate, pentru ca NU ERAM EU… ERAM POSEDATA, SI DIAVOLUL DIN MINE MA BATJOCOTEA…asa face el atunci cand nu e DUMNEZEU IN NOI, cand nu cerem ajutorul LUI si INGERUL dat de EL plange… Voi face tot ce imi sta in putinta sa ma vedeti de fapt cum sunt eu cu adevarat . Acum totul este altfel… ACUM IL AM PE DUMNEZEU IN INIMA SI SUFLET SI NU AM SA IL MAI LAS NICIODATA 🙏❤️🙏 Iar asta o sa se vada… nu mai promit nimic, veti vedea singuri cei care inca mai aveti incredere in mine. Va iubesc mult, OANA ❤️”, a încheiat vedeta.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Oana Zăvoranu e căsătorită cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru.

 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a anului trecut, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR