Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Sîrbu, la 51 de ani. ”Simt o oarecare oboseală fizică. Și văd și în oglindă unele modificări”

Binecunoscuta actriță și cântăreață Oana Sîrbu a explicat cum se simte odată ce a trecut de pragul celo 50 de ani.

Oana Sîrbu are 51 de ani și nu-și arată nici pe departe vârsta. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că resimte oboseala fizică și că observă în oglindă trasformările prin care a trecut odată cu anii.

”Am trecut pragul celor 50 de ani într-o stare de efer­vescenţă artistică, într-o energie frumoasă şi bene­fică, în iubire… Am fost surprinsă de nişte trăiri atât de intense şi atât de noi! Pe de altă parte însă, a intervenit şi o schimbare, legată de starea mea fizică. Oricât de tare mi-ar plăcea mie să-mi trăiesc visele şi iubirile în candoare şi într-un romantism adolescentin (lucru pentru care am fost admirată, dar şi ironizată), trebuie să re­cu­nosc că am început să percep puţin altfel trecerea timpului, la nivel fizic, sau, poate, trecerea mea fizică prin timp. Simt o oarecare oboseală fizică, nu mai am aceeaşi energie ca în urmă cu 20 de ani, simt o acumulare de stres – pentru că am nişte res­pon­sa­bi­li­tăţi, nişte griji le­ga­te de fa­milie, sunt pre­ocu­pată cons­tant de fiul meu… – şi văd şi în oglindă unele mo­dificări”, a declarat Oana Sîrbu pentru Formula As.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Vedeta a mărturisit însă că acceptă cu naturalețe schimbările care au venit odată cu trecerea anilor.

”Sigur, l-aş mânia pe Dum­nezeu să spun că modificările astea, reflectate în oglin­dă, sunt atât de evi­dente, încât să mă deprime şi să mă sperie. N-am ajuns să bat ca­bi­ne­tele cos­metice sau me­dicale, ca să încerc toată gama de „re­medii” care e acum accesibilă pe piaţă. Totuşi, schimbările astea le simt şi le văd. Dar le privesc şi le accept fără dramatism, ci cu firesc, cu natu­raleţe. Şi aleg mereu drumul spre primăvară, mă con­centrez cel mai mult pe se­ni­nătatea sufletului, pe acele trăiri sentimentale care mângâie femeia din mine şi, în acelaşi timp, spo­resc creativitatea artistului din mine”, a adăugat ea.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat