Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Oana Roman, mesaj emotionant de 1 Mai. “A fost un gol imens în jurul meu. Un gol care m-a marcat profund”

Oana Roman a postat un mesaj extrem de emoționant de 1 Mai. Dacă pentru români, 1 Mai are o semnificație profundă, pentru Oana Roman această zi are cu totul o altă semnificație. Vedeta retrăiește în fiecare an un eveniment dificil din viața ei, care a avut loc în urmă cu opt ani.  “Am avut alături un soț care m-a vegheat și îngrijit clipă de clipă, deși avea în grijă și un copil de 2 luni acasă”, spune Oana.

În 2014, fiica fostului premier al României a trecut printr-o cumpănă. La doar trei luni după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Izabela, vedeta a fost nevoită să se interneze de urgență în spital. Oana a suferit o intervenție chirurgicală foarte periculoasă, care a durat șapte ore.

Astăzi, vedeta a postat un mesaj emotioannt, prin care a mărturisit ce simte de 1 Mai, ziua care i-a marcat viața. Oana este recunoascatoare pentru că a primit o a doua șansă la viață. Cu această ocazie, fiica fostului premier a ținut să îi mulțumească soțului ei, care i-a fost alături necondiționat.

Oana Roman, mesaj emoționant

,,Astăzi pentru mine e o zi de bucurie, de renaștere și de recunoștință eternă . Azi sunt 8 ani de când m-am născut a doua oară. Am trăit atunci cea mai mare cumpănă a vieții mele și sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi trecut cu bine . Am avut îngeri păzitori și un doctor cu mâini divine care m-au salvat. Am simțit atunci cumva la propriu puterea Divinității și împlinirea de a fi avut alături un soț care m-a vegheat și îngrijit clipă de clipă, deși avea în grijă și un copil de 2 luni jumate acasă. Cred că asta este definiția bărbatului și soțului care știe, poate și vrea să-ți fie aproape în cele mai grele momente.

M-a susținut, m-a ajutat, m-a ținut de mână, m-a hrănit, m-a spălat, mi-a schimbat pansamentul și m-a mângâiat la propriu și la figurat. Deși eram dărâmată și arătam că o stafie, m-a iubit la fel de mult și m-a făcut să mă simt femeie, deși practic eram o epavă! Am stat 5 zile pe un pat de reanimare și mi-a fost alături mai ales că nu a fost lângă mine nimeni altcineva . Nici părinții nici “prietenii” . Doar el și Catinca . În rest a fost un gol imens în jurul meu. Un gol care m-a marcat profund și pe care nu am mai dorit să-l umplu apoi cu nimeni în afară de el. Chiar dacă apoi am avut noi probleme până la urmă am înțeles că doar împreună vrem să mergem pe drumul vieții”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman a împărtășit mesajul alături de o imagine cu ea și Marius Elisei, în care cei doi stau îmbrățișați.

Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Oana Roman, complicaţii după naştere

Timp de două luni şi jumătate, vedeta s-a confruntat cu problemele de sănătate.

„De la o simplă cezariană, am ajuns la un adevărat coşmar. După două zile în spital, m-am externat. Când am ajuns la spital să îmi schimb pansamentele, am aflat că operaţia nu se închisese şi că muşchiul abdominal fusese «mâncat» de puroi, iar peretele vezicii urinare aproape perforat”, spunea Oana acum cinci ani.

Oana Roman a suferit trei intervenţii chirurgicale. Ultima operaţie, realizată pe 1 Mai 2014, i-a salvat viaţa.

China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR