Categorii: Monden Vedete Romania

Oana Lis își dorește nespus să devină mamă. ”Eu am făcut pașii care erau de făcut”

Oana Lis își dorește foarte mult să devină mamă. Acesta a explicat că a făcut demersuri pentru a putea adopta un copil.

Partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre dorința sa de a deveni mamă.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte, de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a declarat Oana Lis la emisiunea ”Star Magazine, de la postul de televiziune Antena Stars, conform spynews.ro.

Oana Lis, nedespărțită de Viorel Lis

La aceeași emisiune TV, Oana Lis a făcut declarații și despre partenerul său de viață, Viorel Lis, pe care îl susține cu tot ce poate.

Oana Lis a afirmat că, în ciuda problemelor, umorul a fost un ingredient important în relația sa cu fostul edil al Bucureștiului.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Eu îi dau putere și consider că iubirea dă foarte multă putere îți dă motivația de a trăi și atunci când știi că poți să vezi persoana dragă e bine. Dimineața facem glume unul de altul, e super haios. În continuare ne-am păstrat simțul umorului și întotdeauna ăsta a fost un ingredient principal între noi”, a afirmat ea.

De ce nu mai apare Viorel Lis la TV

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, era, până nu demult, o prezență constantă la emisiunile de televiziune.

În ultima perioadă de timp, acesta însă nu a mai apărut la TV. Oana Lis a explicat că motivul este legat de problemele de sănătate cu care se confruntă partenerul ei de viață.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări.  Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, a declarat, de curând, Oana Lis la o emisiune de televiziune.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important