Categorii: Știri Stiri externe

O tânără care l-a numit pe Putin ”psihopat” a fost găsită moartă într-o valiză. Cine a fost, de fapt, vinovat de crimă

Un model rus pe nume Gretta Vedler a fost găsit mort într-o valiză la mai bine de un an după ce a dispărut. Vedler a fost ucisă la o lună după ce l-a criticat pe președintele rus Vladimir Putin prin intermediul rețelelor de socializare, motiv pentru care numele ei a fost pus în centrul atenției.

Vedler a fost ucis la o lună după ce l-a numit „psihopat” pe președintele rus Vladimir Putin și a prezis că campania sa de „îmbunătățire a integrității Rusiei” se va încheia într-o tragedie.

Tânăra de 23 de ani a fost ucisă la o lună după ce a postat pe rețelele de socializare în care l-a numit pe Vladimir Putin „psihopat” și a subliniat că scopul său este de a „îmbunătăți integritatea Rusiei”.

Tânăra l-a numit pe Vladimir Putin „psihopat”

„Pentru psihopați, este important să experimenteze în mod constant un sentiment de plinătate și claritate a vieții, așa că le place riscul, experiențele intense, comunicarea intensă, activitatea intensă – o viață intensă și dinamică. Poate că vrea cu adevărat să sporească integritatea Rusiei și dorește sincer binele rușilor”.

Postările ei despre Putin din ianuarie 2021, cu o lună înainte de a fi ucisă, nu sunt considerate relevante pentru moartea ei, dar sunt înfricoșătoare având în vedere evenimentele ulterioare.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Femeia era dispărută de un an

Fostul iubit al defunctei, Dmitri Korovin, în vârstă de 23 de ani, a recunoscut, la peste un an mai târziu, că a sugrumat-o până la moarte în urma unei dispute financiare la Moscova, fără legătură cu opiniile sale politice.

El a recunoscut în fața interogatorilor că i-a pus cadavrul într-o valiză și a dormit într-o cameră de hotel timp de trei nopți cu ea. Pentru a ascunde crima, tânărul a postat pe rețelele de socializare ale Grettei Vedler. Dmitri Korovin a vrut să îi facă pe toți oamenii că modelul este încă în viață

Toți cei care o cunoșteau pe Gretta Vedler nu s-au gândit o clipă că fostul ei ar fi fost vinovat de crimă.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR