Categorii: Știri Stiri externe Viral

O pacientă a oprit de două ori ventilatorul care ţinea în viaţă o colegă de salon pentru că o enerva zgomotul

Femeie, în vârstă de 72 de ani, reținută sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudență după presupuse incidente la un spital din Germania. Femeia a fost arestată pentru tentativă de omor după ce a oprit de două ori ventilatorul colegei cu care împărţea un salon de spital pentru că o deranja zgomotul. 

O femeie în vârstă de 72 de ani din Germania a fost arestată după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul unei colege de cameră din spital pentru că era deranjată de sunetul pe care îl scotea.

Femeia a fost reținută sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudență după incidentul petrecut marți seară în orașul Mannheim din sud-vestul țării, scrie The Guardian.

O pacientă ar fi oprit ventilatorul colegului de cameră pentru că sunetul o deranja

Poliția și procurorii au declarat că suspecta ar fi oprit ventilatorul unei femei și apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul era vital pentru pacientă, l-a oprit din nou mai târziu în cursul serii.

Într-un comunicat de presă comun publicat de procuratura și de poliția din Mannheim se afirmă că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20.00, după ce “s-a simțit deranjată de zgomotul provenit de la aparatul de oxigen”.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Pacienta, în vârstă de 79 de ani, a trebuit să fie resuscitată

“Deși suspecta a fost informată de către personalul spitalului că alimentarea cu oxigen era o măsură vitală, ea ar fi oprit din nou dispozitivul în jurul orei 21.00”, se arată în comunicat.

Pacienta, în vârstă de 79 de ani, a trebuit să fie resuscitată, au precizat autoritățile, și, deși viața ei nu a fost în pericol, a avut totuși nevoie de îngrijire intensivă.

Suspectul a fost adus miercuri în fața unui judecător și dus la închisoare. Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR