Categorii: Știri Stiri externe Viral

O femeie a cheltuit 50.000 de lire sterline pentru a arăta precum Kim Kardashian. “Unii dintre membrii familiei mele nici măcar nu mă mai recunosc”

Cherri, din Coreea de Sud, a petrecut opt ani cheltuind bani pe mai multe proceduri pentru a arăta precum idolul ei – Kim Kardashian. “Unii dintre membrii familiei mele coreene nici măcar nu mă mai recunosc. Kim a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru mine și, în ochii mei, este cea mai frumoasă femeie din lume. Nu regret nicio procedură”.

Încă din adolescență, Cherri Lee a adorat complet familia Kardashian, precum și corpurile lor curbate.

A devenit atât de obsedată de ei încât a cheltuit 50.000 de lire sterline pe o operație chirurgicală pentru a arăta exact ca Kim K, potrivit dailystar.co.uk.

O femeie cheltuiește 50.000 de lire sterline pentru a arăta precum Kim Kardashian

Cherri a spus că după multe cheltuieli și multă muncă grea și-a îndeplinit în sfârșit visul de a arăta ca Kim, chiar dacă primește unele comentarii urâte despre aspectul ei.

Tânăra în vârstă de 28 de ani, din Coreea de Sud, a avut nevoie de opt ani pentru a se supune procedurilor estetice.

“Fostul meu iubit s-a întors la mine “

Ea a spus că prima operație a avut loc când avea 20 de ani, după ce a trecut printr-o despărțire destul de dificilă, dar, după ce s-a lăudat cu sâni enormi, a spus că fostul ei iubit s-a întors la ea.

Cherri a spus: “După despărțire, încrederea mea era la pământ. Întotdeauna mi-am dorit să am un look Kardashian plin de farmec, cu fundul mare și silueta clepsidră.

De când mi-a văzut transformarea, fostul meu iubit a luat din nou legătura cu mine și mi-a spus că mă vrea acum – dar sunt prea bună pentru el și mă abordează bărbați de un calibru mai mare!“.

Cherri, care este cunoscută și sub numele ei sud-coreean, Hanbyeol, a suferit 15 intervenții chirurgicale pentru a încerca să obțină “fața Kardashian'”, precum și silueta caracteristică de clepsidră.

Părinții ei au contribuit, de asemenea, pentru a o ajuta să finanțeze transformarea de 50.000 de lire sterline, iar ea a spus că acum arată atât de diferit încât oamenii nici măcar nu-și dau seama că este din Coreea de Sud.

“Unii dintre membrii familiei mele coreene nici măcar nu mă mai recunosc”

“De fapt, acum arăt ca o persoană complet diferită”, a spus ea. “Unii dintre membrii familiei mele coreene nici măcar nu mă mai recunosc. Kim a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru mine și, în ochii mei, este cea mai frumoasă femeie din lume. Nu regret nicio procedură și aș face totul din nou la fel – singurul meu regret este de ce nu am făcut-o mai devreme!”

Iulia Vântur și Salman Khan au decis să meargă pe drumuri diferite. Fosta vedetă Pro TV s-a întors în România: „Fericită că...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Din 2019 până în 2021, Cherri, care lucrează ca profesoară de limba engleză cu jumătate de normă, și-a făcut trei liftinguri braziliene de fund pentru a încerca să obțină același fund ca una dintre cele mai faimoase vedete de reality show din lume.

Ea a adăugat: “Mi-am făcut-o trei ani la rând. De fiecare dată nu a fost suficient de mare pentru a fi pe placul meu.”

În acest timp, ea și-a mai făcut o operație la nas, o operație la pomeți, o reducere a bărbiei duble și două runde de îndepărtare a grăsimii bucale, o procedură care are ca scop subțierea obrajilor.

Ea a spus că acum crede că și-a atins scopul, dar, chiar și așa, nu a mai suferit alte intervenții chirurgicale de la ultima îndepărtare a grăsimii, operație pe care a făcut-o în Grecia anul trecut.

Cherri a spus: “Nu mai plănuiesc alte operații acum, știu când să mă opresc. Am fost dependentă înainte. Aveam o senzație când mă trezeam cu dureri atroce și apoi mă vedeam după aceea și asta era recompensa mea. Sunt atât de recunoscătoare că nicio procedură pe care am făcut-o nu a mers prost, pentru că știu că se poate întâmpla asta.”

Acum are implanturi de 1050cc în fiecare sân – și spune că străinii vor crede uneori că este Kim K atunci când merg în spatele ei.

“Nu cred că trăsăturile mele faciale seamănă cu cele ale lui Kim K, dar vibrația generală este a ei”, a continuat ea.

Când iese în public, Cherri a spus că primește, de asemenea, multe reacții contradictorii.

“Îmi place când oamenii se opresc și îmi fac complimente”, a adăugat ea. “Dar nu-mi place când băieții îmi cer numărul de telefon. Asta s-a întâmplat de câteva ori când am fost la Londra – mă jignește când cred că au vreo șansă! Am avut și câteva reacții negative.”

 

 

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?