Categorii: Emisiuni TV Kanal D Monden Vedete Romania

O concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” refuză să mai participe la emisiune! Ce s-a întâmplat

Tensiunile la „Bravo, ai stil! Celebrities” au atins cote alarmante, iar una dintre concurente refuză să mai participe la emisiune. 

O concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” refuză să mai participe la emisiune

Calina Dumitrescu a fost extrem de deranjată de comportamentul lui Cătălin Botezatu și al Andreei Tonciu. Fata Catincăi Roman a declarat că aceștia i-au spus că nu are ce căuta în această emisiune, așa că a răbufnit și a promis că nu mai vine.

„Nu accept să mă facă cineva albie de porci gratuit la televizor”, a spus Calina în culise, la finalul emisiunii

Raluca Bădulescu a încercat să o calmeze, însă nu a reușit: „Măi, iubire, eu pot să-ți spun ‘mamă‘, pentru că am un băiat de 17 ani și ești apropiat de vârstă cu el. Ascultă-ne o secundă, Cătălin nu a țipat la tine. Pur și simplu ai indus telespectatorilor și aici în platou anumite chestiuni care nu-și au locul”. 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Calina Dumitrescu lipsește în această ediție. Nici ea nu va fi alături de noi, în show-ul din această seară. Seară trecută a avut loc o dispută în care Calina a fost implicată. În urmă acesteia, concurență a refuzat participarea la emisiunea din această seară. Conform Regulamentului, suntem nevoiți să va anunțăm că se va trece la aplicarea procedurilor!”, a anunțat Ilinca a doua zi după declarațiile Calinei. 

 

La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat