Categorii: Știri

Noi detalii șocante despre moartea lui Bogdan Stanoevici! Un renumit doctor a rupt tăcerea

Bogdan Stanoevici a decedat marți, 12 ianuarie, la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Actorul se infectase la începutul lui decembrie 2020 cu coronavirus, iar pe 24 decembrie a fost transferat și internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu. 

Bogdan Stanoevici s-a stins din viață din cauza complicațiilor COVID-19, însă un medic renumit are cu totul o altă părere. Doctorul oftalmolog Monica Pop a precizat că actorul nu a avut de la început mari șanse de supraviețuire.

Controverse după moartea lui Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici a fost dus de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon din București la opt zile după ce a avut primele simptome COVID-19. Capacitatea pulmonară era mică în continuare, deși al doilea test pentru coronavirus îi ieșise negativ pe 8 decembrie.

‘Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contactat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID’, a spus medicul Monica Pop, la România TV.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Ce a spus Monica Pop

Conform declarațiilor făcute de Monica Pop, Bogdan Stanoevici a fost dus în cele din urmă la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, după ce a refuzat să fie internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Profesor Matei Balș”

‘Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon’, a mai adăugat doctorul.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?