Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Niculina Stoican, declarație emoționantă despre Petrică Mâțu Stoian. ”Au fost lucruri nevăzute care ne-au legat, văzute și știute de noi”

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican, în vârstă de 51 de ani, a făcut declarații despre regretatul artist Petrică Mâțu Stoian., care a încetat din viață în toamna anului trecut. ”Au fost lucruri nevăzute care ne-au legat, văzute și știute de noi, zona din care am venit”, a mărturisit artista Niculina Stoican.

Niculina Stoican a făcut declarații despre Petrică Mâțu Stoian, cu care a colaborat ani de zile. Cântărețul de muzică populară Petrică Mâţu Stoian a fost angajat al Ansamblului din Craiova timp de 14 ani, de unde s-a și pensionat. Niculina Stoican este managerul Ansamblului ”Maria Tănase” din Craiova. Doru Gușman, impresarul artistului, a afirmat că Petrică Mâțu Stoian s-ar fi pensionat din cauza Niculinei Stoican.

Interpreta de muzică populară a vorbit despre fostul său coleg într-un interviu pentru wowbiz.ro. „Noi am considerat și o spun cu totul sufletul, cu toată convingerea mea ca om care și-a asumat toată viața ce a spus, am considerat întotdeauna că eu și Petre suntem speciali. Ne-am înțeles întotdeauna din priviri. Nu numai pe scenă, chiar și dacă am fost undeva și în jurul nostru se vorbea ceva, indiferent de subiect, noi nu trebuia să vorbim, era de ajuns să ne privim și gândeam la fel”, a spus artista.

 

Niculina Stoican, declarație emoționantă despre Petrică Mâțu Stoian. ”Ne bazam unul pe celălalt în momentele noastre de rătăcire sufletească, de mâhnire, de tristețe”

”Au fost lucruri nevăzute care ne-au legat, văzute și știute de noi, zona din care am venit. Pentru mine, ca să pot merge mai departe după ce s-a întâmplat, îmi repet în mintea mea că el este plecat undeva și că la un moment dat o să apară, atât”, a mai spus Niculina Stoican despre Petrică Mâțu Stoian.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Noi nu am fost doar prieteni, noi am trecut dincolo de prietenie. Noi am trecut dincolo de prietenie, pentru că pe noi ne leagă pământul acesta, iar Mehedințiul este altceva. Nimeni nu are cum să înțeleagă pentru că nu s-a născut aici! Noi nu aveam nevoie să fim împreună pentru că el mă știa undeva și eu îl știam undeva și știam că dacă mi se întâmplă ceva pot să îl sun și să vorbesc cu el și întotdeauna încheiam discuțiile așa: Noi suntem de la Mehedinți și pe noi ne iubește Dumnezeu! Așa era credința noastră. Noi ne bazam unul pe celălalt, nu neapărat în a aduna gloria. Ne bazam unul pe celălalt în momentele noastre de rătăcire sufletească, de mâhnire, de tristețe (…) Uneori nici nu vorbeam, dar dacă mă vedea undeva tristă venea lângă mine și mă întreba: „Ce ai fată” și pentru mine era de ajuns”, a încheiat cântăreața de muzică populară.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani

Cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Artistul, care se afla în recuperare post-COVID, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.  Acesta a fost adus la SJU Reşiţa de la o clinică din Caraş-Severin unde făcea terapie hiperbară post-COVID. Sora lui Petrică Mâțu Stoian a cerut medicilor ca ulterior să fie făcută autopsia pentru a ști cu exactitate ce anume s-a întâmplat. Reprezentanții clinicii au făcut și ei declarații.

Trupul neînsufleţit al regretatului interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost depus la sediul Ansamblului Maria Tănase, Craiova, acolo unde a fost angajat timp de 14 ani. Ulterior, sicriul a fost dus la Teatrul Naţional din Craiova. Petrică Mâţu Stoian a fost condus pe ultimul drum în data de 10 noiembrie 2021. Acesta a fost înmormântat la cimitirul Ungureni, din Craiova.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?