Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Nicoleta Nucă, despre nuntă. ”Nu vreau să fiu genul ăla de mireasă isterică, crizată”

Cântăreața Nicoleta Nucă, în vârstă de 28 de ani, trăiește o  poveste de dragoste cu Alex Ursache. Cei doi se înțeleg foarte bine și se pregătesc de nuntă. despre acest eveniment care urmează să aibă loc în viața sa a dat vedeta detalii la postul de televiziune Antena Stars. ”Nu vreau să fiu genul ăla de mireasă isterică, crizată”, a declarat artsta.

Nicoleta Nucă este o interpretă de muzică ușoară și pop, originară din Republica Moldova, stabilită în România. În 2014 a participat la emisiunea ”X Factor”, de la Antena 1, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt” cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova. Nicoleta Nucă a locuit o perioadă în Italia și a participat și la emisiunea ”X Factor” de acolo.

În plan personal, Nicoleta Nucă formează un cuplu cu toboșarul Alex Ursache. Cei doi plănuiesc să se căsătorească. Despre nunta sa a dat Ncoleta Nucă detalii la postul de televizune Antena Stars.

Nicoleta Nucă, despre nuntă. ”Probabil o să facem totul pe ultima sută de metri”

“Noi suntem foarte spontani de felul nostru și recunosc că nu am planificat absolut nimic, nici măcar nu avem o dată… o perioadă poate să zic că avem, în primăvara, dar nu avem nici locație, nici rochie, absolut nimic, așa ne-am obișnuit noi să facem. Probabil o să facem totul pe ultima sută de metri pentru că, în continuare, rămâne ideea că ne dorim ceva foarte intim, foarte restrâns, cu extrem de puțini oameni și atunci nu cred că o să fie nevoie de pregătiri cu un an înainte, cu nebunie , cu isterie și cu crize, că nu vreau să fiu genul ăla de mireasă isterică, crizată”, a declarat Nicoleta Nucă, potrivit spynews.ro.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Nu prea cred că ai nevoie de nași. Adică putem foarte bine să ne celebrăm nunta și fără ei. Oricum oamenii cei mai importanți din viața noastră vor fi alături de noi și asta contează cel mai mult”, a adăugat cântăreața.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?