Categorii: Monden Vedete Romania

Neti Sandu, viața dincolo de lumina reflectoarelor. Ce nu știe lumea despre vedetă

Vedeta de televiziune Neti Sandu a oferit detalii mai puțin știute din viața sa dincolo de lumina reflectoarelor.

Pe Neti Sandu, toată lumea o știe din postura de prezentatoare a rubricii de previziuni astrologice de la Pro TV. Vedeta de televiziune a scos la iveală acum și câteva amănunte despre viața sa așa cum este aceasta dincolo de lumina reflectoarelor.

Neti Sandu a mărturisit, pentru revista Unica, că se ocupă singură de treburile gospodărești.

”Că nu mi-a făcut nimeni curat în casă, de când m-am mutat de la mama, de la 24 de ani. Și nici mâncare. Mi le fac singură pe toate, în ritmul meu!”, a dezvăluit Neti Sandu.

De asemenea, vedeta a afirmat și că este mare pasionată de pantofi.

”Îmi cumpăr tot timpul pantofi, așa e! Nu știu câte perechi am că dau tot timpul din ele. Nu știu nici care e cea mai scumpă pereche. S-ar putea să fie pantofii sport”, a mai spus ea.

Neti Sandu: ”Singura relație lungă din viața mea a fost cu serviciul”

Neti Sandu a vorbit și despre cariera sa, afirmând că sigura sa relație de durată a fost cea cu… serviciul.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Așa s-au așezat pentru mine lucrurile. Singura relație durabilă din viața mea a fost cu serviciul, nu cu cariera. Nu mi se pare că fac carieră, ci pur si simplu mă duc zilnic la serviciu. Mi-am căpătat această notorietate prin simplul fapt că merg la serviciu. Acum, la această vârstă, realizez că serviciul a făcut parte din viața mea fără să fac ceva special în acest sens. Și serviciul m-a vrut pe mine. Am constatat, de curând, că singura relație lungă din viața mea a fost cu serviciul.

Din 1978, de 42 de ani, am această legătură. Calitățile acestea pe care le am – conștinciozitate, curiozitate, seriozitate -, toate s-au potrivit perfect la acest capitol. Poate totul s-a întâmplat și pentru că am ascendent în Fecioară, iar acestă zodie este preocupată mereu de planul profesional”, a mai declarat Neti Sandu pentru publicația menționată mai sus.

Despre pasiunea sa pentru astrologie, vedeta de la Pro TV a comentat:

”Am început să fiu atrasă de astrologie după ce am citit Oglinda constelată, a lui George Călinescu, și am început să răscolesc după cărți care să-mi explice misterele din acea carte. De abia dupa ’90 s-a putut, că până atunci era interzisă astrologia!”.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important