Categorii: Monden Vedete Romania

Neti Sandu face confesiuni. ”Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie”

Neti Sandu s-a confesat. Vedeta a făcut declarații despre regretele pe care le are.

Neti Sandu, prezentatoarea rubricii de previziuni astrale de la Pro TV, a făcut mărturisiri într-un interviu pentru okmagazine.ro. Aceasta a afirmat că regretă că a stat prea mult în suferință înainte de a apela la terapie de specialitate. ”Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie. M-am dus prea târziu. Abia după ce am fost la terapie, am reuşit să înţeleg ce se întâmplă în interiorul meu”, a declarat vedeta de la Pro TV.

”Mi-a răspuns la foarte multe chestii la care nu avea cine să-mi dea răspunsul şi lucrurile s-au revelat de la sine, în timpul terapiei şi după, iar pe altele le-am aflat pentru că am lucrat în terapie”, a adăugat aceasta.

Neti Sandu, despre cele mai frumoase momente din viața sa

Neti Sandu a făcut declaerații și despre momentele favorabile din viața sa, când a simțit că i s-a schimbat destinul în bine.

”Când am intrat la facultate şi când am ajuns la ProTV, a afirmat Neti Sandu.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Dar şi perioada cu fostul iubit a fost foarte bună, am stat zece ani împreună. Întâlnirea cu el pentru mine a contat foarte mult. Am asistat la lumea din care el făcea parte, cea a actoriei, iar eu, când am intrat în lumea de acum, cea a televiziunii, eram deja familiarizată, aveam scheletul care se împodobise din educaţia şcolară şi din mediul lor”, a completat vedeta.

Ce spune Neti Sandu despre cum va fi anul 2021

Neti Sandu a fost întrebată dacă în anul 2021 lumea se va întoarce la normalitate.

”Nu ştiu… Va fi o altfel de normalitate, pentru că oricum planetele îşi schimbă domiciliul, iar Saturn şi Jupiter s-au instalat încă de pe 19 şi 21 decembrie 2020 în Vărsător, care e zodia României. Pentru noi va fi o altfel de viaţă, cu altfel de reguli”, a explicat Neti Sandu.

”O să ne putem bucura, dar o să şi resimţim restricţiile de la Saturn. Este o combinaţie foarte ciudată, cu vibraţii foarte diferite. Zodia Vărsătorului, care e de dimensiuni înalte, Jupiter care e ofertant, spumos, bon vivant şi Saturn care este… marele auster! Ce normalitate să fie asta?!”, a încheiat ea.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important