Categorii: Monden Vedete Romania

Motivul pentru care Monica Tatoiu nu mai doarme cu soțul ei! Sunt căsătoriți de mai bine de 35 de ani

Monica Tatoiu, în vârstă de 61 de ani, a dezvăluit că nu mai doarme cu soțul ei în pat. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Deși nu mai dorm în aceeași cameră, vedeta a mărturisit că nu au probleme în mariaj. Iată toate declarațiile! 

Monica și Victor Tatoiu sunt împreună de aproape 40 de ani și au un mariaj invidiat de mulți. De curând, vedeta a dezvăluit că ea nu mai doarme în același pat cu partenerul său.

Ea a dezvăluit motivul pentru care au luat această decizie. Se pare că cei doi au convenit să nu se deranjeze unul pe celălalt, așa că au ajuns să doarme în camere separate.

Monica Tatoiu nu mai doarme împreună cu soțul ei

Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea! De la Ucraina, el are o viziune pe războiul din Ucraina. (n.r. de la ce apar problemele în cuplu) Aia politic corectă, care vine de peste ocean, eu sunt mai cu înțelegeri locale. Noi de la politică ne certăm de 20 de an”, a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars, conform Spynews.ro.

Cu ce afecțiune se confruntă vedeta

În urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu dezvăluia cu ce boală incurabilă se luptă, de 42 de ani.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare, pentru că altfel sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele, razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani de zile plec în luna noiembrie în Caraibe.

În general, femeile care au această afecțiune, chiar suferă. Cam 30% o au, iar boala ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești, în cazul meu e boală luată de la tata, iar fiul meu m-a moștenit pe mine, n-am ce să-i fac, asta-i viața și nu există tratament.

Există doar unul, niște injecții, dar care-ți afectează ficatul sau altele, ca la vaccinuri. Fiul meu era disperat. Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos. Imaginați-vă o fată tânără plină de bube”, a dezvăluit Monica Tatoiu, în  pentru Impact.ro.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR