Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice. ”Mi-am făcut un pic de botox”

Renumita cântăreață Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, a vorbit deschis despre intervențiile estetice la care a recurts. Aceasta a afirmat că s-a lăsat pe mâna medicului pentru unele mici intervenții de ordin estetic. ”Mi-am făcut un pic de botox, pentru că stăteam încruntată”, a explicat Monica Anghel în cadrul unui interviu.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

În ultimii ani, Monica Anghel a slăbit foarte mult și arată extraordinar de bine.  Vedeta a mărturisit, pentru revista Viva, că a apelta la unele mici intervenții de ordin estetic.

Monica Anghel, adevărul despre operațiile estetice.  ”Mi-am hidratat buzele cu foarte puțin acid hialuronic”

”Mi-am făcut un pic de botox, pentru că stăteam încruntată și mi-am hidratat buzele cu foarte puțin acid hialuronic. Încă nu mi-am dorit o operație estetică pe care să nu am curaj să o fac, dar încă nu e timpul trecut”, a mărturisit Monica Anghel.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Întrebată dacă a avut vreun complex de ordin fizic, cântăreața a răspuns: ”Nu am avut niciodată astfel de probleme, nici când toată lumea îmi spunea că sunt grasă. Da, știu, am fost grasă până acum patru, cinci ani, până când m-am operat pe coloană și mi-a spus medicul Marius Catană că trebuie să slăbesc. Abia atunci am spus OK și am făcut această schimbare. Am fost mereu asumată, eu, una, nu mă vedeam grasă. M-am simțit bine în pielea mea întotdeauna. După ce am slăbit, au spus mulți fie că mi-am tăiat stomacul, ba că mi-am pus inel gastric, ba că sunt bolnavă sau prea slabă. Dar ce spun oamenii despre mine este problema lor, nu este problema mea”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?