Categorii: Monden Vedete Romania

Mihai Trăistariu spune tot despre fratele său pictor. Câți bani câștigă acesta

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 41 de ani, a  vorbit despre fratele său, Vasile, care este pictor, și pe care l-a ajutat financiar pe durata pandemiei de coronavirus. Artistul a dezvăluit, în cadrul unui intervu pentru postul de televiziune Antena Stars, cum se descurcă acesta și câți bani face din picturile sale.

Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fratele său, Vasile, care este pictor. Artistul a vorbit despre situația financiară a acestuia. Mihai Trăistariu l-a ajutat pe fratele său să supraviețuiască pe durata pandemiei și i-a plătit datoriile.

La postul de televiziune Antena Stars, Mihai Trăistariua a explicat că l-a ajutat pe fratele său se își promoveze picturile pe rețelele de socializare. De asemenea, cântărețul a dezvăluit și ce sumă cere Vasile pentru tablourile pe care le realizează.

Mihai Trăistariu spune tot despre fratele său pictor. ”Oricum el este foarte ieftin ca și pictor, l-am și certat pe tema asta”

Mihai Trăitariu consideră că fratele său își vinde foarte ieftin picturile, profitul acestuia fiind mic.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”S-a întâmplat un miracol. Miracolul e simplu, de vreo 10 ani mă chinui să-l conving să-și facă Facebook. I-am făcut eu, Facebook, i-am făcut tot felul de rețele de socializare, însă nu știe să le folosească și ieri a fost prima zi când și-a postat singur tablourile pe internet. Cu vânzare, cu preț, oricum el este foarte ieftin ca și pictor, l-am și certat pe tema asta și i-am zis să pună tablourile mai scumpe. El le pune la 150 RON, când doar cartonul și culorile sunt 100 RON, deci profitul lui e 50 RON”, a explicat Mihai Trăistariu, notează spynews.ro.

 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?