Categorii: Monden Stiri Romania Vedete Romania

Mihai Trăistariu, declarații surprinzătore: „Vreau să-mi clonez mama. Mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Am păstrat și din blănița pisicilor moarte”

Mihai Trăistariu face mărturisiri suprinzătoare. Artistul dezvăluie discuțiile avute cu mama sa, înainte ca femeia care i-a dat viață să moară.

Cântărețul a vorbit la ”Vorbește Lumea” despre posibilitatea să o cloneze pe mama sa, mărturisind că aceasta i-a dat mai multe smocuri de păr, pentru a se asigura că fiul său o să aibă posibilitatea să recurgă la un astfel de act stintifiic.

„Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo. Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă.

Momentan nu este posibil, se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine. Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat.”, a spus solistul.

Mihai Trăistariu:  ”Din ziua în care a murit nu am mai plâns niciodată, m-am blocat”

Cântărețul mărturisește că a suferit enorm după moarte mamei sale, atât de mult încât din ziua decesului nu a mai plâns niciodată.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Când am reușit în carieră, m-am dus acasă și am găsit postere cu mine. Era împlinită prin mine, am suferit crunt în ultimele 2 luni ale ei. Plângeam în fiecare zi, s-a prăpădit cam repede. Îmi era foarte greu”, a mai adaugat acesta.

Mai mult, artistul spune că și-ar clona cele două pisici decedate, iar pentru a se asigura că este pregătit, a păstrat din blănita animalelor.

„Eu mai am niște pisici în casă, 8 am avut, 2 au murit. Eu am grijă de ele, am suferit după ele.

Le-am păstrat și lor din blăniță, am zis că nu se știe. Bănuiesc că nu o să fie ieftin, cel puțin la început. Biserica sigur e contra, nu vreau să intru în dezbaterea asta.”, a spus artistul.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR