Categorii: Monden Vedete Romania

Mihai Trăistariu are planuri mari. ”Am depus documentația și așteptăm să se facă ședința”

Cântărețul Mihai Trăistariu are planuri mari. Acesta vrea să-și deschidă o televiziune în Constanța.

Mihai Trăistariu a dezvăluit, pentru click.ro, că vrea să-și facă o televiziune la Constanța, unde să promoveze tinerele talente.

“Am tot mers în ultimii ani la festivaluri și cu managera mea am ajuns la concluzia să facem noi o televiziune artistică, prin care să promovăm acești copii talentați pe care îi descoperim. Ne-am dus la CNA, am depus documentația și așteptăm să se facă ședința. Undeva prin toamnă, dacă ne ajută Dumnezeu, cu niște investiții costisitoare, încercăm să facem o televiziune nouă. O să o numesc MNTI TV – am furat ideea de la Eminem. Sper să avem noroc. Am luat și site-urile, merg pe brandul ăsta, vreau să-l dezvolt. Vreau să fac concursuri de talente, știri, de toate”, a detaliat cântărețul.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Cum s-a descurcat Mihai Trăistariu în pandemie

Mihai Trăistariu a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars despre perioada dificilă pe care a traversat-o anul trecut din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus. Acesta a dat detalii despre cum s-a descurcat. A reușit să supraviețuiască grație apartamentelor pe care le deține la mare și pe care le-a închiriat.  Artistul a explicat că închirierea apartamentelor de la mare l-a ajutat foarte mult să reziste financiar.

„Au coincis cu pandemia și din momentul ală am tras de el cât am putut și le-am promovat cât am putut. M-am salvat cu banii și am ținut banii în bancă să îmi ajungă până vara asta. Nu le-am mai închis de atunci. Evident că mai sunt oameni care se cazează. Au venit de Paște, au mai venit și în ianuarie. Ele m-au ținut în priză și m-au salvat de această situație cruntă. (…) 6 apartamente am pentru turiști, în Mamaia Nord, la malul mării. (…) Mă descurc din turism acum. E puțin penibil că am ajuns să fac altceva, dar mi-am dat seama că situația asta forțată în care am intrat, cu pandemia, a fost o provocare pentru mine ca să văd dacă mă descurc fără să cânt. Uite că m-am descurcat”, a spus el.

„Singurele mele surse de venit la ora asta sunt aceste apartamente și școala de muzicăă care s-a redeschis. Iată că m-am făcut businessman! Pandemia asta pe undeva mi-a prins bine și m-a învățat că viața e așa cum e, cu bune și cu rele, și trebuie să supraviețuim. Practic, asta a fost un exercițiu de supraviețuire, anul trecut. Toate business-urile mele încet, încet dacă îmi revin, îmi revin și eu psihic. Deja sunt destul de bine. Nu mai sunt dărâmat psihic”, a încheiat Mihai Trăistariu.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important